ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Στον Γ΄ γύρο οι Ελληνίδες

Στον τρίτο γύρο του κυρίως ταμπλό, στο όπεν του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ της Βαρσοβίας (Πολωνία), προκρίθηκαν οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη. Αρχικά, επικράτησαν με 2-0 (21-17, 24-22) επί των Νορβηγίδων Μοσέιντ / Γκλέσνες (Νο11) και στη συνέχεια αντιμετώπισαν τις περσινές μεγάλες αντιπάλους τους, τις Γερμανίδες Πολ / Ράου (Νο 6), κερδίζοντας με 2-1 (21-17, 17-21, 15-13). Ετσι, Βάσω και Βίκυ σήμερα θα παίξουν με τις Βραζιλιάνες, Ρενάτα / Ταλίτα. Οι Θάνος Μιχαλόπουλος / Μάνος Ξενάκης αποκλείστηκαν από την αντίστοιχη διοργάνωση του Ζάγκρεμπ.

ΒΟΛΕΪ

Δύο τραυματίες

Τραυματίες στον ώμο είναι ο Σωτήρης Πανταλέων και ο Ηλίας Λάππας. «Πιο σοβαρή» χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς η κατάσταση του Πανταλέοντα, που θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα σήμερα θα ανακοινωθεί ο χρόνος αποθεραπείας του. Ο Λάππας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της εθνικής ομάδας, θα χρειαστεί θεραπεία 15 ημερών. Ο διεθνής πασαδόρος του Πανελληνίου, Σωτήρης Τσέργας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Στην Κούβα η Χρήστου

Η Γιάννα Χρήστου αγωνίζεται σήμερα στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους μονομαχίας γυναικών της Αβάνας (Κούβα). Οι αγώνες θα διαρκέσουν έως τις 10 του μηνός. Η πρωταθλήτριά μας θα επιδιώξει να κάνει εμφάνιση καλύτερη της προηγούμενης εβδομάδας, στο γκραν πρι του Μοντρεάλ, όπου κατέλαβε την 67η θέση ανάμεσα σε 149 αθλήτριες.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Υπερπήδηση εμποδίων

Ο προτελευταίος αγώνας του κυπέλλου Ελλάδος στην υπερπήδηση εμποδίων αρχίζει σήμερα (16.00), στις εγκαταστάσεις του ΙΟ Τατοΐου και θα διαρκέσει έως την Κυριακή. Ο τελικός του κυπέλλου θα γίνει στη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 22-24 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή