ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΟ«Πυρά» κατά Ορφανού

Ηταν αναμενόμενη η επίθεση που εξαπέλυσε χθες ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας. «Δέκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του Τσάμπιονς Λιγκ έγινε προσπάθεια από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης να φανεί ότι ένας τα οργάνωσε όλα τέλεια, ένας και μοναδικός», υποστήριξε ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Γνωστοποίησε ότι η ΕΠΟ θα καταθέσει μηνυτήριες αναφορές εναντίον των μελών του Ελεγκτικού Συμβουλίου για παράβαση καθήκοντος (για την απόφαση που έλαβε ότι είναι σωστή η μη επιχορήγηση της ΕΠΟ εκ μέρους της ΓΓΑ), ενώ υποστήριξε ότι το θέμα με την κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή δεν προχώρησε εξαιτίας παρέμβασης του κ. Ορφανού. Επιτροπή της ΕΠΟ θα επιδιώξει να συναντηθεί με τον υφυπουργό έως το τέλος του μήνα, για να λυθούν τα προβλήματα.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Μελετά τα πλέι οφ

Την καθιέρωση πλέι οφ στο τέλος του πρωταθλήματος μόνο για την έξοδο στην Ευρώπη και όχι για τον πρωταθλητή και για τις ομάδες που θα υποβιβάζονται, εξετάζει η Σούπερ Λίγκα. Οι ομάδες που θα τερματίζουν από τη 2η μέχρι και την 5η θέση του πρωταθλήματος, θα δίνουν αγώνες μεταξύ τους, εντός και εκτός έδρας, σε ένα μίνι πρωτάθλημα, με την ομάδα που τερματίζει δεύτερη να παίρνει το εισιτήριο για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, την τρίτη να βγαίνει στο κύπελλο UEFA μαζί με την κυπελλούχο και την τέταρτη να μετέχει στο Ιντερτότο. H τελική απόφαση για την εφαρμογή των πλέι οφ αναμένεται να ληφθεί στην ολομέλεια της Σούπερ Λίγκας, στις 14 Ιουνίου.

ΞΑΝΘΗ

Επί τάπητος η νέα σεζόν

Σύσκεψη κορυφής στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τα οργανωτικά και τα μεταγραφικά μέτωπα της ομάδας. Ο Χρήστος Πανόπουλος συναντήθηκε με τους Χανς Μπόγκαρντς, Στέλιο Κατρακυλάκη και Νίκο Κεχαγιά, για να μπει στην τελική ευθεία ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Ο τεχνικός Γιορν Αντερσεν έρχεται σήμερα στην Ελλάδα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Φεύγει ο Καμορανέζι

Παρελθόν για την «κυρία» θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Μάουρο Καμορανέζι. Ο διεθνής Ιταλός μέσος παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με τη συμπεριφορά των ιθυνόντων της ομάδας και, όπως τόνισε ο μάνατζέρ του, δύσκολα θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή