Πανιώνιος-Αρης πράξη δεύτερη

Πανιώνιος-Αρης πράξη δεύτερη

1' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Κλειστό του Ελληνικού διεξάγεται σήμερα (19.00) η δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Αρη στη σειρά των μικρών τελικών της Α1.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνται με 1-0 των «κυανέρυθρων» και θέλουν σήμερα να διπλασιάσουν τις νίκες τους, βάζοντας τα θεμέλια για την κατάληψη της τρίτης θέσης, η οποία δίνει την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Αντρέα Ματσόν, όμως, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο απέναντι στους παίκτες του Λούκα Παβίσεβιτς, ο οποίοι έδειξαν από την πρώτη αναμέτρηση στο Αλεξάνδρειο ότι μπορούν να είναι εκείνοι που θα φτάσουν πρώτοι τις τρεις νίκες στη σειρά των μικρών τελικών. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους, καθώς ο Γιάννης Γιαννούλης συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει το διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού, ενώ εκτός έμεινε και ο Σπύρος Παντελιάδης που ταλαιπωρείται από ίωση. Τα ευχάριστα, πάντως, για τον Ματσόν ήρθαν από τον Τζερεμάια Μάσεϊ, ο οποίος επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις (είχε χάσει το πρώτο ματς της σειράς, καθώς ταλαιπωρούνταν από τράβηγμα στους προσαγωγούς) και κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για τον σημερινό αγώνα. Πάντως, η συμμετοχή του Αμερικανού αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή, καθώς ο Ματσόν θέλει οπωσδήποτε να τον έχει για την τρίτη αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη.

Από την άλλη, ο Λούκα Παβίσεβιτς, έχει προετοιμάσει την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας, έτσι ώστε να φτάσει στο 1-1 και να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην Ευρωλίγκα. Στο στρατόπεδο των «κυανέρυθρων» επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, κάτι που απορρέει από την εμφάνιση των Νεοσμυρνιωτών στο πρώτο παιχνίδι στη συμπρωτεύουσα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή