Σηφάκη στην ΑΕΚ θέλει ο Φερέρ

Σηφάκη στην ΑΕΚ θέλει ο Φερέρ

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι μεταγραφικές ανησυχίες της ΑΕΚ είναι πλέον έκδηλες. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ δεν φέρονται διατεθειμένοι να σταματήσουν στις πέντε μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής (Αρουαμπαρένα, Ενσαλίβα, Ριβάλντο, Ράμος, Αλβες), αφού θεωρούν ότι η ομάδα θέλει ενίσχυση και σε άλλες γραμμές. Αλλωστε υπάρχουν και τα δύο ανοικτά μέτωπα (Λυμπερόπουλος, Σορεντίνο). Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ δεν φαίνεται να έχει εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες. Ο τεχνικός της «Ενωσης» έχει και άλλα ονόματα, πέραν από αυτά που ακούγονται, στο μπλοκάκι του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι περιμένει να ολοκληρωθεί το ισπανικό πρωτάθλημα για να κάνει τις κινήσεις του.

Αλλωστε, ο Φερέρ, γνωρίζει αρκετά καλά ότι με την ολοκλήρωση της πριμέρα ντιβιθιόν ορισμένες ομάδες θ’ αναγκαστούν ν’ αλλάξουν τον προγραμματισμό τους. Ο Ισπανός τεχνικός έχει χρόνο για να κάνει τις τελευταίες κινήσεις του, αφού όπως έχει ο ίδιος δηλώσει θέλει την ομάδα να είναι πλήρης μέχρι το ξεκίνημα της προετοιμασίας στις 3 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη ακούστηκε για την ΑΕΚ, με αφορμή την πιθανή αποχώρηση του Στέφανο Σορεντίνο. Αργά προχθές το βράδυ, μάλιστα, αναπτύχθηκε έντονη φημολογία για κρούση της «Ενωσης» στον παίκτη, κάτι που αν υφίσταται δεν αποκλείεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή