ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗΑυλαία Μποντίρογκα

Ενας παίκτης ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τα ελληνικά και ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Ντέγιαν Μποντίρογκα, έγραψε τους τίτλους τέλους στη σπουδαία καριέρα του. Ο «Μποντ» αποχώρησε λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα της Ρόμα με τη Σιένα με δάκρυα στα μάτια και καταχειροκροτούμενος από το κοινό της ομάδας του, δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Θέλω μόνο να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια πήρα μεγάλη χαρά από αυτό το σπορ και το διασκέδασα ιδιαίτερα», δήλωσε ο Σέρβος φόργουορντ, ο οποίος πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

ΟΠΑΔΟΙ ΠΑΟΚ

Ελπίζουν σε Ζαγοράκη

Η διοικητική αβεβαιότητα που εξακολουθεί να υπάρχει στον ΠΑΟΚ ώθησε και πάλι τους φίλους της ομάδας προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ετσι λοιπόν οι οπαδοί του «δικέφαλου» ζήτησαν από τον Θανάση Κατσαρή να πλησιάσει τον αρχηγό της ομάδας προκειμένου να μάθει τις προθέσεις του μιας και δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι μόνο αυτός μπορεί να βγάλει την ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται εδώ και καιρό.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1

Στροφή σε Β. Αμερική

Ο μαγικός κόσμος της F1 μεταφέρεται στη Βόρεια Αμερική για δύο συνεχόμενα γκραν πρι σε Καναδά και ΗΠΑ. Χρονικά προηγείται ο 6ος γύρος του πρωταθλήματος, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο στην πίστα του Μόντρεαλ. Το σιρκουί είναι κατασκευασμένο στο τεχνητό νησί Νοτρ Νταμ και φέρει το όνομα του θρυλικού Καναδού πιλότου, Ζιλ Βιλνέβ. Στη Ferrari θέλουν ν’ ανακάμψουν ύστερα από το άνετο 1-2 της McLaren στο Μονακό.

ΜΟΤΟ GΡ

Στην Ισπανία ο 7ος γύρος

Αρωμα Μεσογείου θα μυρίσουν για μια ακόμη φορά οι ομάδες, καθώς μετά την Ιταλία, μεταφέρονται στην Καταλωνία, όπου αύριο θα διεξαχθεί ο 7ος γύρος του πρωταθλήματος. Κέισι Στόνερ και Βαλεντίνο Ρόσι ετοιμάζονται για μία ακόμα προσωπική μονομαχία, αλλά δεν πρέπει ν’ αγνοούν τον τοπικό ήρωα, Ντάνι Πεντρόσα, ο οποίος, όπως δήλωσε, θα κυνηγήσει την πρώτη του νίκη φέτος.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Ανανέωσε και ο Αλόνσο

Ο Τσάβι Αλόνσο έγινε ο τέταρτος ποδοσφαιριστής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τους «κόκκινους», μετά τους Τζέραρντ, Κάραγκερ και Ρέινα. Ο Ισπανός υπέγραψε νέο πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, που θα τον κρατήσει στον Ανφιλντ μέχρι το 2012.

ΑΝΡΙ

Λοξοκοιτάζει τη Μίλαν

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος με το ενδιαφέρον που δείχνει η Μίλαν για την απόκτησή του εμφανίζεται ο διεθνής επιθετικός της Αρσεναλ. «Με την αποχώρηση του αντιπροέδρου, Ντέιβιντ Ντιν πολλοί άνθρωποι του κλαμπ, αλλά και παίκτες έμειναν εκτεθειμένοι. Επομένως, το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι είμαι παίκτης της Αρσεναλ, αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι με κολακεύει το ενδιαφέρον της Μίλαν», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή