Το ανσάμπλ μπαίνει σε ρυθμούς Παγκοσμίου

Το ανσάμπλ μπαίνει σε ρυθμούς Παγκοσμίου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την καλή προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Πάτρα (16-23 Σεπτεμβρίου), η εθνική ομάδα ανσάμπλ βρίσκεται στη Γένοβα, όπου σήμερα και αύριο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της ιταλικής πόλης. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή οι κορυφαίες ομάδες ανσάμπλ στον κόσμο. Σήμερα διεξάγονται οι προκριματικοί και την Κυριακή οι τελικοί.

Με τα γαλανόλευκα χρώματα θ’ αγωνιστούν οι Ολγα – Αφροδίτη Πηλιάκη, Νικολέτα Τσάγαρη, Δήμητρα Καφαλίδου, Παρασκευή Πλεξίδα, Κατερίνα Καζαντζά και Δήμητρα Κουτροπούλου. Προπονήτρια είναι η Ευγενία Παπαδοπούλου, δασκάλα χορού η Δήμητρα Ανδρέου.

Αγωνιστική δραστηριότητα έχει αυτές τις ημέρες και το ανσάμπλ νεανίδων. Οι αθλήτριές μας αγωνίζονται στο μίτινγκ της ισραηλινής πόλης Χολόν. Ο αγώνας αποτελεί σπουδαία ευκαιρία για τις λιλιπούτειες γυμνάστριες, προκειμένου να μετρήσουν τις δυνάμεις τους εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρυθμικής γυμναστικής (ατομικό και ανσάμπλ νεανίδων) του Μπακού (Αζερμπαϊτζάν). Η ομάδα αποτελείται από τις Αντωνία Παπαϊωάννου, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Βασιλική Μανιού, Μαρία Κωνσταντίνου, Ελένη Ταμπάκη, Γεωργία Μπότση. Αξίζει να θυμίσουμε ότι η εθνική νεανίδων, με τις εμφανίσεις της έχει αφήσει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Στο ίδιο μίτινγκ παίρνει μέρος και η αθλήτρια του ατομικού, Ευαγγελία Γκουντρουμπή

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή