Αθλητικη κινηση

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Α1 ανδρών: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντώνται σήμερα για δεύτερη φορά στη σειρά των τελικών του μπάσκετ, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ (18.45). Οι «πράσινοι» έχουν κάνει το 1-0 από την Τετάρτη, στο ΟΑΚΑ. Ο πρωταθλητής αναδεικνύεται στις τρεις νίκες. Με νίκη οι παίκτες του Πίνι Γκέρσον μένουν «ζωντανοί» στο κυνήγι της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ενώ σε περίπτωση που οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, θα βρίσκονται μια ανάσα από το τρίτο φετινό τους τρόπαιο, μετά την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο Ελλάδας.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Τα δέκα πρώτα πληρώματα στους άνδρες και στις γυναίκες θα πάρουν μέρος στην ιστιοδρομία μεταλλίων, που θα διεξαχθεί σήμερα (16.00) στη Θεσσαλονίκη. Με αυτή την κούρσα ολοκληρώνεται το «ανοιχτό» ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των «470». Οι αγώνες οργανώνονται από τον Ναυτικό Ομιλο Θεσσαλονίκης.

ΣΤΙΒΟΣ: Ολοκληρώνονται σήμερα (ΟΑΚΑ, έναρξη 09.30 και 18.00) τα πανελλήνια πρωτάθληματα σύνθετων αγωνισμάτων (δέκαθλο ανδρών και νέων ανδρών και έπταθλο γυναικών και νέων γυναικών).

ΒΟΛΕΪ: Η εθνική ομάδα των ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα στην Πορτογαλία το αντίστοιχο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αυτής για την 6η αγωνιστική της ευρωπαϊκής Λίγκας.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ: Ο Αρμέν Αρακελιάν (56 κιλά) είναι ο πρώτος Ελληνας που θ’ αγωνισθεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, το οποίο αρχίζει σήμερα στην Πράγα (Τσεχία). Τη Δευτέρα δεν υπάρχει ελληνική συμμετοχή.

ΙΠΠΑΣΙΑ: Ο προτελευταίος αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος στην υπερπήδηση εμποδίων ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Τατοΐου (10.00).

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Ημερίδα επιλογής για τις κατηγορίες Α΄ και Β΄ στις καταδύσεις διεξάγεται στο κλειστό καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά (10.00).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή