Ολα βαίνουν βάσει …προγράμματος

Ολα βαίνουν βάσει …προγράμματος

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΤΣΙ που το πάνε οι μπασκετμπολίστες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν σε 1-1 και άντε πάλι από την… αρχή. Οπως ακριβώς το ζευγάρι του μικρού τελικού. Αρης – Πανιώνιος και αυτοί αρχίζουν σήμερα από το 1-1. Αλήθεια, δεν μπορούσαν να υπολογίσουν αυτοί της ΕΣΑΚΕ, ώστε να είχε τελειώσει νωρίτερα η κανονική περίοδος; Τέλος πάντων. Ο,τι έγινε… έγινε. Ας τελειώσουν με το καλό και αυτοί οι τελικοί. Διότι αν φτάσουμε στον πέμπτο και συνυπάρξουν οπαδοί των «αιωνίων» στο Ολυμπιακό Στάδιο, τότε ο Θεός να βάλει το χέρι του. Τουλάχιστον σ’ αυτό το παιχνίδι…

ΚΑΤΑ τα άλλα, το Σαββατοκύριακο κύλησε… ήρεμα. Με τους ξένους παίκτες να συνωστίζονται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για το ποιος θα περάσει πρώτος από τον έλεγχο διαβατηρίων, ώστε να προφτάσει μην και του «φάει» άλλος τη θέση σε μία από τις ομάδες μας.

ΒΕΒΑΙΑ μέρα με την ημέρα, εβδομάδα με την εβδομάδα, οι «βόμβες» γίνονται… κροτίδες, έως τη στιγμή που αυτοί που θα έρθουν τελικά θα είναι «στρακαστρούκες». Ετσι δεν γίνεται πάντα; Και για όσους ήταν σε κάποια παραλία και δεν το έμαθαν, ο Ρομπέρτο Κάρλος -ξέρετε σ’ αυτόν που είχε μιλήσει ο Ριβάλντο για να έρθει στον Ολυμπιακό- προτίμησε τη Φενέρμπαχτσε, για το… αστείο ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ περίπου τον χρόνο.

ΚΑΙ με την ευκαιρία, άρχισαν να καταλαβαίνουν στον Πειραιά, το πόσο κακό επικοινωνιακά τους έκανε, ο τρόπος με τον οποίο έφυγε ο Ριβάλντο. Οταν οι ξένοι βλέπουν, ακούν ή μαθαίνουν, πως ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής έφτασε στο σημείο να δακρύσει, από τη συμπεριφορά κάποιων, δεν γίνεται να μην επηρεαστούν. Δάκρυ ο Βραζιλιάνος, μαύρα δάκρυα στον Ολυμπιακό…

ΝΑ ΠΑΜΕ, όμως, και λίγο στον Παναθηναϊκό. Τι την ήθελε ο Μάλαρτζ αυτή τη δήλωση; Πως τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό καθόρισαν τη μεταγραφή του από την Ξάνθη στην Παιανία; Τι θαύμασε; Την απίστευτη απόδοση που είχαν οι «πράσινοι» και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο; Οπότε σου λέει, αν πάω και εγώ, το πήραμε το… Ευρωπαϊκό.

ΤΕΛΟΣ στην ΑΕΚ δείχνουν να έχουν κλείσει τον κύκλο τους με την απόκτηση του Ριβάλντο. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το ηχηρό όνομα. Θα πείτε πού να βρεθεί ηχηρότερο. Ηδη η πώληση των διαρκείας πάει πολύ καλά, οπότε με μία – δύο μεταγραφές ακόμα ο Ντέμης θα παραδώσει στον Φερέρ ένα αξιόλογο ρόστερ. Οταν μάλιστα οι βασικοί αντίπαλοι ακόμα… ψάχνουν, ο Νικολαΐδης φαντάζει… προεδράρα.

ΓΙΑ κaτι αντίστοιχο άρχισαν να προορίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Ηδη ο Γιώργος Κούδας έδωσε το σύνθημα ελπίζοντας πως θα βρεθούν επενδυτές ώστε να μπορέσει ο Θοδωρής να συσπειρώσει και τον κόσμο. Ενα αντίγραφο της ΑΕΚ, σε διοικητικό επίπεδο, θέλουν να κάνουν τον ΠΑΟΚ. Και γιατί όχι; Αν μάλιστα ο κ. Ορφανός, όπως επανειλημμένα έχει πει, ρυθμίσει με ευνοϊκό τρόπο το χρέος -πιπέρι στο στόμα όποιος μιλήσει για χάρισμα- τότε όλα θα είναι μια χαρά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή