Πισω απο τις Καμερες

2' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαρκείας χωρίς… ουρές

Οι τιμές (και τα πακέτα) των εισιτηρίων διαρκείας ανακοινώνονται αύριο από τον Παναθηναϊκό, με το ενδιαφέρον να τονώνεται κυρίως λόγω της επιστροφής στη Λεωφόρο, όπου η προσφορά (λόγω χώρου) είναι πολύ μικρότερη σε σχέση με το Ολυμπιακό Στάδιο. Με δεδομένο ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ηχηρή μεταγραφή που κάνει «γκελ» στον κόσμο, όπως πρόπερσι συνέβη με τους Κονσεϊσάο, Μπίσκαν και πέρυσι με τον Σαλπιγγίδη, σε συνδυασμό με την κακή πορεία της ομάδας τα τελευταία 2-3 χρόνια, δεν αναμένονται ουρές έξω από τη Λεωφόρο.

Προσιτές οι τιμές

Οσοι σπεύσουν να κλείσουν τις κάρτες τους από νωρίς, θα το κάνουν είτε επειδή είναι αυτοί που ανανεώνουν το διαρκείας τους βρέξει – χιονίσει (περίπου 3-4 χιλιάδες ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία), είτε επειδή ξέρουν ότι το να βρεις εισιτήριο σε καλό παιχνίδι στη Λεωφόρο, είναι πάντα πολύ δύσκολη υπόθεση. Οι τιμές, πάντως, θα είναι προσιτές, στα ίδια επίπεδα (ή και λιγότερο σε ορισμένες περιπτώσεις) με τα περυσινά. Χρ. Κ.

Οχι και τυχερός

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι, διότι ακούσαμε πολλά αυτές τις ημέρες. Δεν είναι τυχερός ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επειδή στέλνει την μπάλα στη γραμμή. Μόνο έτσι προσπαθεί να παίζει ο Ρότζερ Φέντερερ. Σημαδεύοντας τις γραμμές προκειμένου να μειώνει στο ελάχιστο τις πιθανότητες αντίδρασης του αντιπάλου του. Σ’ αυτό το στυλ παιχνιδιού δουλεύει επί σειράν ετών. Το τελειοποίησε και έφθασε στην κορυφή του κόσμου, απ’ όπου δεν λέει να κατέβει. Οχι, λοιπόν, και τυχερός ο Ελβετός. Είναι τουλάχιστον ιεροσυλία να χαρακτηρίζεται έτσι αυτός ο σπάνιος αθλητής… Ν. Ν. Γ.

Το παράδειγμα του Αλεξ

Η χθεσινή δήλωση του Αλεσάντρο ντελ Πιέρο θα μπορούσε κάλλιστα να μπει στο βιβλίο του ποδοσφαίρου. «Τώρα φεύγω να απολαύσω τις διακοπές μου, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω να γυρίσω πίσω. Στο σπίτι μας το Καμπιονάτο», δήλωσε στην προσωπική του ιστοσελίδα. Ο αρχηγός της Γιουβέντους μέσα σε λίγες λέξεις έδειξε στον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους του, το τι πέρασε αυτή τη χρονιά στη Serie B. Παράλληλα, απέδειξε ότι παίκτες της κλάσης του μπορούν, με δουλειά και αφοσίωση σε αυτό που κάνουν, να υπερπηδήσουν και τα πιο δύσκολα εμπόδια. Καλώς ήρθες σπίτι, Αλεξ…Δ. Λουκ.

Κόντρα «αιωνίων»

Η γνωστή κόντρα των εκπροσώπων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, Μάνου Παπαδόπουλου και Σταύρου Ελληνιάδη, επαναλήφθηκε στη χθεσινή κλήρωση των διαιτητών για τους επόμενους τελικούς των πλέι οφ. «Θέλουμε ίσα μέτρα και ίσα σταθμά. Υπάρχει… περίεργη λογική στα φύλλα αγώνος», είπε ο εκπρόσωπος του «τριφυλλιού» για το γεγονός ότι δεν γράφτηκε τίποτα από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος του δεύτερου τελικού, για τις κροτίδες και τα υβριστικά συνθήματα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Γ. Β.

Εύθραυστη «ανακωχή»

Μέχρις εσχάτων ULEB με τη FIBA Europe για τη νέα διάσπαση του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως τη γνωρίσαμε το 2000. Η συμφωνία που υπογράφτηκε πριν από 3 χρόνια από τις δύο πλευρές, ουδέποτε εφαρμόστηκε. Αφού η μεν ULEB συνέχισε με αλαζονικό τρόπο να δεσμεύει πλούσιες ομάδες που δεν είχαν πουθενά αλλού να πάνε για να παίξουν στην Ευρώπη, η δε FΙΒΑ Europe προσπαθούσε να παίξει περισσότερο άμυνα, διοργανώνοντας το FIBA Cup ή το Eurocup ή το Eurocup Challenge, προσελκύοντας ομάδες μικρότερου βεληνεκούς και χωρίς το περιτύλιγμα να είναι φανταχτερό. Γ. Β.

Πάρτι με μπίρες

Πρωταθλητές και στις… μπίρες αναδείχθηκαν οι ιστιοπλόοι που πήραν μέρος στο «ανοιχτό» ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των «470», στη Θεσσαλονίκη. Ο ΙΟΘ είχε προνοήσει στο πάρτι των αθλητών να υπάρχουν δύο σκάφη «όπτιμιστ», το ένα γεμάτο με μπίρες και το άλλο με αναψυκτικά. Το σκαφάκι που είχε τις μπίρες άδειασε πριν προλάβουν να λιώσουν οι παγοκολόνες. Τελικά, ο πάγος έλιωσε από τις ζεστές φιλικές σχέσεις των συμμετεχόντων… Σπυρ. Σπαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή