Ρύθμιση χρεών σε… ρυθμό Ζαγοράκη

Ρύθμιση χρεών σε… ρυθμό Ζαγοράκη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μονόδρομος φαντάζει πλέον για τον ΠΑΟΚ η εμπλοκή του Θοδωρή Ζαγοράκη στα διοικητικά της ΠΑΕ. Βέβαια ο «κάπτεν» έχει ξεκαθαρίσει πως για να αναλάβει ενεργό ρόλο θα πρέπει να υπάρξει ρύθμιση των χρεών γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι διατεθειμένος να ηγηθεί της προσπάθειας που γίνεται.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αδάμ Ρεγκούζας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι μέχρι την Παρασκευή θα έχει δοθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα: «Χρειάζονται οι υπογραφές των αρμόδιων υπουργών, αλλά μπορεί να προχωρήσει με τη μορφή νομοσχεδίου. Είναι βούληση της κυβέρνησης να προχωρήσει. Υπήρχαν κάποιες επαφές με τον κ. Ορφανό και κάποιους άλλους βουλευτές. Από τη στιγμή που υπάρχει πολιτική βούληση και η τροπολογία είναι έτοιμη, αναμένεται να ψηφιστεί μέσα στην εβδομάδα. Ο κ. Ορφανός γνωρίζει την κρισιμότητα της κατάστασης και πιστεύω πως θα τελειώσουν όλα θετικά μέχρι την Παρασκευή. Θα γίνεται παρακράτηση χορηγιών για την εξόφληση των οφειλών».

Από τη στιγμή που έγινε η πρόταση στον Ζαγοράκη να αναλάβει τη διοίκηση της ΠΑΕ και ο αρχηγός της ομάδας δεν απάντησε αρνητικά, πολλοί επιχειρηματίες εξέφρασαν αυθόρμητα την επιθυμία τους να βοηθήσουν στη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Οι συγκεκριμένες εξελίξεις έχουν γεμίσει ενθουσιασμό και τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση μιας και ουσιαστικά ώθησαν τον Ζαγοράκη να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση που του είχε γίνει. Μάλιστα η χθεσινή συγκέντρωση οπαδών του «δικέφαλου» η οποία ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να συζητήσουν τα προβλήματα της ομάδας, πήρε πανηγυρικό χαρακτήρα από την στιγμή που ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να δώσει λύση είναι ένα βήμα μακριά από το να αναλάβει τη διοίκηση.

Αλλαγή σελίδας στα διοικητικά θέματα πραγματοποιήθηκε και στον Ηρακλή μιας και ο Γιώργος Σπανουδάκης έχει συμφωνήσει με τον Φοίβο Μορίδη για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Μάλιστα ο Κύπριος επιχειρηματίας έχει στο πλευρό του μία ομάδα Ελλήνων και Κύπριων επιχειρηματιών, οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν, τουλάχιστον, οικονομική σταθερότητα. Μετά από αυτές τις εξελίξεις είναι πιθανό πολύ ποδοσφαιριστές του γηραιού», οι οποίοι είχαν καταθέσει προσφυγή να αλλάξουν στάση, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν σε επαφή με τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή