Σταθερός ο Τσάτουμας και στα «Βενιζέλεια» (8,54)

Σταθερός ο Τσάτουμας και στα «Βενιζέλεια» (8,54)

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για μια ακόμη φορά ο Λούης Τσάτουμας εντυπωσίασε. Αυτή τη φορά με τη σταθερότητά του, αφού στα «Βενιζέλεια» πήδησε 8,54 μ., πολύ κοντά, δηλαδή, στο πανελλήνιο ρεκόρ (8,66 μ.) που σημείωσε πριν από μια εβδομάδα. Ο πρωταθλητής του μήκους απέδειξε ότι το καταπληκτικό άλμα της προηγούμενης εβδομάδας στα «Παπαφλέσσεια» δεν ήταν τυχαίο. Ο Λούης επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, και μας δίνει ελπίδες για τη συνέχεια. Η μόνη ανησυχία είναι εάν θα καταφέρει να διατηρηθεί σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος της περιόδου, οπότε θα διεξαχθεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο προπονητής του, Δημήτρης Βασιλικός, δήλωσε ότι δεν βάζει όρια όσον αφορά την επίδοση και πως τον ενδιαφέρει η σταθερότητα, ενώ επισήμανε ότι ο Λούης έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Για τους άλλους άλτες του, τον Στέργιο Νούσιο και τον Πέτρο Κατσή, δήλωσε ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα 8 μ.

Στα Χανιά, ο Νούσιος πήδησε 7,90 και ο Τάσος Μακρυνικόλας 7,88 μ. Καλά πήγαν στο μήκος η Γ. Καφετζή (6,50), που, όμως προβλημάτισε λόγω των πολλών άκυρων αλμάτων, και η Στ. Πιλάτου (6,48 μ.). Εξαιρετική ήταν η επίδοση του σφαιροβόλου Μιχ. Σταματόγιαννη (19,14 μ.). Ικανοποίησαν και οι Χρ. Χαντζή στα 400 μ. εμπόδια με 57.47 και η δισκοβόλος Δωρ. Καλπακίδου με 56.43.

– Πρωταθλητές Ελλάδος στο δέκαθλο αναδείχθηκε ο Κώστας Καραμουσαλής (Ολυμπιακός) με 7.273 βαθμούς και στο έπταθλο η Αλένα Μαρία Πάντη (Πανελλήνιος Γ.Σ.) με 5.779 βαθμούς. Δεύτερη κατετάγη η Βασ. Δεληνικόλα (Νέστος) με 5.703. Η κορυφαία Ελληνίδα, Αργυρώ Στρατάκη (ΠΓΣ), πήρε την 5η θέση με 5.165, αφού στο μήκος έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες. Στους νέους πρώτευσε ο Α. Περιβολάρης (ΠΑΟ) με 6.665 β. και στις νέες η Σ. Υφαντίδου (Φίλιππος Βέροιας) με 5.462, η οποία στον ακοντισμό, με 53,67 μ. πέρασε το όριο για τους Ευρωπαϊκούς νέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή