Αναβρασμός και εξελίξεις στους Πίστονς

Αναβρασμός και εξελίξεις στους Πίστονς

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ήττα στους τελικούς της Ανατολής από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, η καρέκλα του Φλιπ Σόντερς στον πάγκο των Ντιτρόιτ Πίστονς άρχισε να… τρίζει επικίνδυνα.

Με την ευκαιρία της δεύτερης συνεχόμενης αποτυχίας πρόκρισης στους τελικούς του NBA (πέρυσι οι Πίστονς είχαν χάσει ξανά στους τελικούς της περιφέρειάς τους από τους Μαϊάμι Χιτ) αναπτύχθηκε μια φημολογία, η οποία ήθελε τον πρόεδρο της ομάδας, Τζο Ντούμαρς, να απολύει τον Σόντερς και να αλλάζει ριζικά το ρόστερ της ομάδας. Ομως, ο Ντούμαρς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας ότι ο Σόντερς θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανατολής:

«Επειδή δεν προκριθήκαμε στους τελικούς, δεν σημαίνει πως ο Φλιπ έκανε κακή δουλειά». Επίσης, ο Ντούμαρς διέψευσε τη φημολογία που τον ήθελε να αλλάζει ριζικά το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου, ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να διατηρήσει στο δυναμικό των Πίστονς τον Τσόνσεϊ Μπίλαπς.

Οσο για την παραμονή του Ρασίντ Ουάλας, ο πρόεδρος των Πίστονς εμφανίστηκε αινιγματικός: «Μιλάμε για τον παίκτη που ήταν ο καλύτερος και πιο σταθερός σε απόδοση για την ομάδα μας στα πλέι οφ φέτος, αλλά και για έναν άνθρωπο που πολλές φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Πρέπει να τα ζυγίσουμε όλα και μετά να αποφασίσουμε», ήταν οι δηλώσεις του Ντούμαρς.

Πάντως, στην ομάδα του Ντιτρόιτ επικρατεί αναβρασμός μετά και τη νέα αποτυχημένη σεζόν. Ο Ντούμαρς μπορεί να δείχνει εμπιστοσύνη στον προπονητή του, αλλά αρκετά πρωτοκλασάτα ονόματα (όπως ο Ουάλας) αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν για τη νέα χρονιά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή