Προς ρύθμιση το θέμα ΠΑΟΚ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή πως για να ηγηθεί της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να πραγματοποιηθεί η ρύθμιση των χρεών.

Από εκείνη την ημέρα, οι οπαδοί του «δικέφαλου» προσπαθούν με κάθε τρόπο να επισπεύσουν τη διαδικασία πιέζοντας ουσιαστικά κυβερνητικά στελέχη. Ετσι λοιπόν μετά τον Αδάμ Ρεγκούζα, στράφηκαν και στον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Γιώργο Καλαντζή.

Ο ίδιος δήλωσε αρχικά αναρμόδιος και στη συνέχεια ένθερμος υποστηρικτής της κίνησης Ζαγοράκη, συμπληρώνοντας ότι θα πιέσει όσο περισσότερο μπορεί να κλείσει ευνοϊκά το θέμα της ρύθμισης και πως δεν θα αφήσει τον «κάπτεν» να κάνει κάποια κίνηση πριν υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα για τον ΠΑΟΚ: «Είναι βέβαιο ότι προχωράμε τη ρύθμιση, κάτι που αφορά τον ΠΑΟΚ, τον Ηρακλή, καθώς και άλλες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο όπως με ενημέρωσε ο Γιώργος Ορφανός. Μακάρι να γίνει σύντομα αυτή η ρύθμιση και ο ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του μέσω του Θοδωρή Ζαγοράκη. Με τη ρύθμιση τα χρέη θα μείνουν περίπου 13 εκατομμύρια ευρώ, θα γίνει σε μακροχρόνιες δόσεις και θα είναι μια πολύ καλή αρχή για τον ΠΑΟΚ».

Εκείνοι που πιέζουν τον Ζαγοράκη να αναλάβει αφήνουν να διαρρεύσει πως η ρύθμιση έχει ήδη αποφασιστεί και απλά στην κυβέρνηση αναζητούν την καλύτερη δυνατή στιγμή προκειμένου να φέρουν το θέμα στη Βουλή προς ψήφιση πριν από την έναρξη των θερινών της τμημάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή