Αγνόησαν τη διαιτησία οι προπονητές

Αγνόησαν τη διαιτησία οι προπονητές

1' 44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού στο Παλέ του Νέου Φαλήρου, την ερχόμενη Κυριακή, με το θερμόμετρο να «χτυπά κόκκινο»! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Πίνι Γκέρσον δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία του 3ου τελικού και την τελευταία επίμαχη φάση της παράτασης, αλλά με τη συναρπαστικότητα που είχε η έκβαση του παιχνιδιού.

«Καταλαβαίνετε πώς νιώθω ύστερα απ’ αυτή την ήττα. Κανείς δεν θα θυμάται αυτή την εμφάνιση του Ολυμπιακού, αν δεν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είσαι τέλειος και στα μικρά πράγματα. Το είχα πει στους παίκτες μου. Είχαμε μεγάλη πίστη στη νίκη και θα συνεχίσουμε έτσι μέχρι το τέλος» είπε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε το πρόβλημα της ομάδας του: «Ηταν ένας από τους καλύτερους τελικούς στα οκτώ χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημά μας είναι ότι και στους τρεις τελικούς δημιουργούμε διαφορά άνω των 10 πόντων, αλλά δεν μπορούμε να τη διατηρήσουμε. Ο Παναθηναϊκός με τον Διαμαντίδη και χωρίς αυτόν είναι διαφορετική ομάδα. Ο Δημήτρης κάνει τη διαφορά. Οι διαιτητές μάς σέβονται, όχι μόνο γιατί είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά γιατί το αξίζουμε. Πιστεύω ότι η ατμόσφαιρα από τους παίκτες και τους προπονητές ήταν και πάλι κόσμια».

Ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τη διαιτησία του χθεσινού τελικού, μόνο για την τελευταία φάση με τον Διαμαντίδη και τον Πεν, υποστηρίζοντας ότι έγινε φάουλ στον Αμερικανό πλέι μέικερ, ο παίκτης του Παναθηναϊκού σάστισε περιμένοντας ότι θα καταλογισθεί φάουλ και οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ότι το «σφύριγμα» ανήκει στον Πηλοΐδη.

– «Λευκό» ήταν το φύλλο αγώνος για τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση διεξαγωγής πέμπτου τελικού θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του.

– Αθλητικό μνημόσυνο για τον εκλιπόντα γενικό γραμματέα της ΕΟΚ, πρόεδρο της ΕΣΚΑΝΑ, γενικού αρχηγού όλων των εθνικών ομάδων και πρωτεργάτη του ελληνικού μπάσκετ, Πέτρου Καπαγέρωφ, θα γίνει με την ευκαιρία της σημερινής συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 1987, από την Εθνική Ανδρών. Με πρωτοβουλία της ΕΣΚΑΝΑ, θα τελεσθεί μνημόσυνο στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στη Γλυφάδα, στις 19.30, και παρόντα θα είναι τα μέλη της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 1987 και τα μέλη του τότε διοικητικού συμβουλίου της ΕΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή