Σε αναζήτηση λύσης για τη γυμναστική

Σε αναζήτηση λύσης για τη γυμναστική

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η γυμναστική αλλά και η διεξαγωγή του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Πάτρα (19 – 23/9) βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υφυπουργού Πολιτισμού, αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού, Γιώργου Ορφανού, με τη νέα διοίκηση της ομοσπονδίας του αθλήματος. Η αδράνεια των τελευταίων έξι μηνών έχει μεγεθύνει τα προβλήματα, αποδέκτες των οποίων γίνονται οι γυμναστές και οι γυμνάστριές μας. Ο υφυπουργός εξέφρασε τη στήριξή του στο άθλημα προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο.

«Εκθέσαμε στον υπουργό τα προβλήματα και του αναφέραμε τον προγραμματισμό, που έχουμε κάνει για τους επόμενους μήνες, ενόψει των μεγάλων υποχρεώσεών μας στα προ-ολυμπιακά τουρνουά των πέντε αθλημάτων (ενόργανη ανδρών – γυναικών, ανσάμπλ και ατομικό γυναικών και τραμπολίνο) και έδειξε απόλυτη κατανόηση. Πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και οι μεγάλοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριές μας θα πάρουν τα εισιτήρια για το Πεκίνο», υπογράμμισε ο πρόεδρος, Θανάσης Βασιλειάδης ενώ ο Γ. Ορφανός, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Το νεοεκλεγέν συμβούλιο της ΕΓΟ είναι άνθρωποι του αθλητισμού και ειδικότερα της γυμναστικής, που ανέλαβαν να οδηγήσουν ένα άθλημα, που μας έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες, στην επανακαταξίωσή του. Να θέσουν τις βάσεις, ώστε να βρει τη διαδρομή, που είχε στο παρελθόν και να διεκδικήσουν τις επιτυχίες, που του αναλογούν, τόσο στα παγκόσμια πρωταθλήματα, όσο και στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή