ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

2' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΛΙΝΤ: Επιστροφή στο βελγικό πρωτάθλημα για τον μέχρι προ εξαμήνου προπονητή του Ολυμπιακού, Τροντ Σόλιντ, που ανέλαβε τις τύχες της ομάδας της Γάνδης. Βοηθοί του θα είναι και πάλι οι Γιανέφσκι και Φαν Πιούβελντε.

ΕΘΝΙΚΗ: Μία θέση ψηλότερα από τον προηγούμενο μήνα βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος στην κατάταξη της FIFA, ύστερα από τις πρόσφατες νίκες της επί της Ουγγαρίας και της Μολδαβίας, σκαρφαλώνοντας έτσι στη 15η θέση. Πρώτη παραμένει η Ιταλία, αλλά δεύτερη ανέβηκε η Γαλλία ακολουθούμενη από Βραζιλία, Γερμανία και Αργεντινή.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Την ερχόμενη Κυριακή, στο γήπεδο του Περιστερίου (18.00) θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον ΑΣΚ Ολυμπιακό και τη Ρόδο, τις ομάδες που τερμάτισαν δεύτερες στους δύο ομίλους της Γ΄ Εθνικής, με τον νικητή να παίρνει το τρίτο «εισιτήριο» για τη Β΄ Εθνική. Εξάλλου, τα νέα πρωταθλήματα των Β΄ και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ορίστηκαν να αρχίσουν την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου.

ΙΝΤΕΡ: Ο αρχηγός της Κάλιαρι και διεθνής με την Ονδούρα, Δαβίδ Σουάσο, είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ιντερ για φέτος, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Κάλιαρι, Μάσιμο Τσελίνο. Ο Σουάσο σκοράρισε 14 φορές στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Σαρδηνίας την περίοδο που τελείωσε και 22 φορές την προηγούμενη.

ΜΑΤΕΟΥΣ: Ο Λόταρ Ματέους απολύθηκε από προπονητής της πρωταθλήτριας Αυστρίας, Ρεντ Μπουλ Ζάλτσμπουργκ, λόγω εντάσεων με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τζοβάνι Τραπατόνι. Ετσι ο σύλλογος ανάμεσα στους δύο επέλεξε να συνεχίσει με τον Ιταλό.

ΣΑΧΑ: Εκτός γηπέδων τουλάχιστον μέχρι τον Νοέμβριο θα μείνει ο Λουί Σαχά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύστερα από την εγχείρηση στο γόνατο, στην οποία υποβλήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο μάνατζέρ του μάλιστα θεωρεί δεδομένο ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα συνεχίσει να πληρώνει τον παίκτη και θα τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα.

ΕΙΣΒΟΛΗ: «Ντου» στο γήπεδο έκαναν περίπου 20 αγανακτισμένοι οπαδοί της Βαλένθια και επιτέθηκαν φραστικά στους παίκτες, διακόπτοντας την προπόνηση. Στόχος ήταν κυρίως οι Κανιθάρες, Μοριέντες, Βίγια και Αλμπέλδα, οι οποίοι κατηγορούνται για αδιαφορία. Ακολούθησε έντονος διάλογος, με τον Αλμπέλδα να λέει στους φιλάθλους ότι με τέτοιες ενέργειες, το μόνο που θα πετύχουν είναι να φύγουν όλοι οι καλοί παίκτες από την ομάδα. Η προπόνηση συνεχίστηκε σε ένα από τα βοηθητικά γήπεδα, αλλά στο τέλος της, οι οπαδοί περίμεναν ξανά τους παίκτες και η ένταση συνεχίστηκε.

ΣΤΟΧΟΙ: Πολύ ψηλά έβαλε τον πήχυ ο Φέλιξ Μάγκατ, κατά την παρουσίασή του από τη Βόλφσμπουργκ. «Ο στόχος μου δεν μπορεί να είναι η κατάληψη μιας θέσης στη μέση της βαθμολογίας. Οι τίτλοι είναι αυτοί που μετράνε για μένα», δήλωσε ο πρώην τεχνικός της Μπάγερν και ισχυρίστηκε ότι μπορεί να κτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα πηγαίνει για τον τίτλο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή