«Βόμβες» Εντμίλσον για Μπαρτσελόνα

«Βόμβες» Εντμίλσον για Μπαρτσελόνα

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μπαρτσελόνα πρέπει πρώτα να βάλει σε τάξη τα γεμάτα διχόνοια αποδυτήριά της αν θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, δήλωσε σε συνέντευξη-ξέσπασμα ο Βραζιλιάνος μέσος της καταλανικής ομάδας, Εντμίλσον.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν προβλήματα από την αλαζονεία τους, την αστάθειά τους και τους εγωισμούς που οδήγησαν σε διαμάχες σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, σύμφωνα με τον Εντμίλσον, κάτι που έπληξε την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει φέτος τρόπαια.

«Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, αλλά υπάρχουν πράγματα που τα γνωρίζουν όλοι και έχουν ήδη διαρρεύσει στον Τύπο» είπε στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης ο Βραζιλιάνος, αναφερόμενος κυρίως στην περιβόητη συνέντευξη του Σαμουέλ Ετό στα μέσα της χρονιάς, όπου ο Καμερουνέζος αποκάλυπτε τον διχασμό στη διοίκηση μεταξύ προέδρου και αντιπροέδρου, που είχε παρασύρει και τους παίκτες σε διαμάχες μεταξύ τους.

«Εχουμε παίξει σε επτά διοργανώσεις φέτος και κερδίσαμε μόνο τις δύο, το Σούπερ Κύπελλο Ισπανίας και το ανεπίσημο κύπελλο Καταλωνίας, που κάθε άλλο παρά αρκετές είναι» είπε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να πω εγώ τι πρέπει να διορθώσουν και τι όχι, αλλά όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα προβλήματα. Οταν τα πράγματα δεν πάνε καλά οφείλεις να τα διορθώνεις».

Φόβοι και στην Μπάγερν

Αντίστοιχη κατάσταση φοβάται μήπως δημιουργηθεί τη νέα περίοδο και στην Μπάγερν ο προπονητής των Βαυαρών, Οτμαρ Χίτζφελντ, βλέποντας την ομάδα του να συγκεντρώνει πολλούς διεθνείς αστέρες στο ρόστερ της. «Φυσικά και θα υπάρχουν συγκρούσεις προσωπικοτήτων στην ομάδα, αυτό είναι βέβαιο» δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός στη γερμανική εφημερίδα «Μπιλντ» και συμπλήρωσε: «Ισως είναι καλύτερα έτσι, ώστε να διατηρείται το… μαχητικό πνεύμα στην ομάδα». Η Μπάγερν έχει ήδη αγοράσει τους Ριμπερί, Τόνι, Γιάνσεν, Αλτιντοπ, Σλάουντραουφ και Σόσα, ενώ είναι κοντά στην απόκτηση και των Ζε Ρομπέρτο και Κλόζε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή