Αλλαγές… μετά τον Κόκκαλη

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διάδοχη κατάσταση στην ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε ο Σωκράτης Κόκκαλης. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα γραφεία των Πειραιωτών στην Πλατεία Αλεξάνδρας, ο πρόεδρος των πρωταθλητών ανακοίνωσε την αναβάθμιση του Πέτρου Κόκκαλη σε διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, μια θέση που κατείχε επί σειράν ετών ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Λούβαρης, ο οποίος πάντως παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ως 1ος αντιπρόεδρος. Επίσης, ανακοινώθηκε η συνεργασία με τον Ιλια Ιβιτς, που είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, υπεύθυνος δηλαδή σε θέματα μεταγραφών. Και προκειμένου να μην υπάρξουν… παρανοήσεις, ο Σωκράτης Κόκκαλης φρόντισε να στηρίξει τον Τάκη Λεμονή. «Εχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας, τον κ. Τάκη Λεμονή, και θα τον στηρίξουμε πλήρως». Οσο για τον Σάββα Θεοδωρίδη ο οποίος κατείχε τη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας, θα παραμείνει μέλος στο συμβούλιο των «ερυθρολεύκων», ενώ ο Γιάννης Χρυσικόπουλος θα είναι γενικός διευθυντής της εταιρείας. Επίσης, ο Σωκράτης Κόκκαλης είπε με έμφαση ότι ο ίδιος παραμένει στην προεδρία.

«Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να οργανωθεί στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων και θα έλεγα σαν παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουμε, είναι η οργάνωση για παράδειγμα των αγγλικών συλλόγων. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να κάνουμε ορισμένες αλλαγές οι οποίες θα μας βοηθήσουν ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία που είχαμε μέχρι τώρα και στο μέλλον», τόνισε αρχικώς ο Σωκράτης Κόκκαλης. Και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι εδώ δεν γίνεται μια γενική αναταραχή ή αναδιοργάνωση στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός θα λειτουργήσει έχοντας ένα διοικητικό συμβούλιο. Το συμβούλιο θα είναι αυτό που όλοι γνωρίζετε και θα ενεργοποιηθεί και θα εντατικοποιηθεί στα δρώμενα του Ολυμπιακού. Μπορώ να πω ότι μέχρι σήμερα το διοικητικό συμβούλιο δεν είχε αυτήν τη λειτουργία τόσο καλά οργανωμένη. Αυτό πρέπει στο μέλλον να διορθωθεί».

Την Τρίτη θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο των «ερυθρολεύκων», μετά το τέλος του οποίου αναμένεται να ανακοινωθούν και άλλες αλλαγές στη λειτουργία της πειραϊκής εταιρείας. Οι… παλιοσειρές είπαν σε τίτλους: Γιώργος Λούβαρης: «Αισθάνομαι ότι παραμένω ενεργός στον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως αν παύει η καθημερινή ενασχόληση που είχα επί 14 χρόνια. Είμαι σίγουρος ότι το νέο σχήμα που προκύπτει θα έχει μια συνέχεια». Σάββας Θεοδωρίδης: «Πιστεύω πολύ στα νέα παιδιά. Με την πείρα θα τους βοηθήσουμε».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή