Προανήγγειλε συζητήσεις…

1' 56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλές οι διοικητικές αλλαγές με στόχο τον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, όμως ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» δεν κρύβει τον προβληματισμό του απ’ το γεγονός πως ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα των παικτών που θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης, ωστόσο, δεν ανησυχεί. Είπε χαρακτηριστικά χθες: «Ο Ολυμπιακός να είστε βέβαιοι ότι θα κάνει τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει. Εδώ και έξι μήνες είναι σαν να παίζουμε… playstation. Επιλέγουμε ομάδες και παίκτες. Λέμε πουλάω τον τάδε και αγοράζω τον δείνα παίκτη. Οταν υπάρξουν πραγματικές και έγκυρες πληροφορίες θα σας καλέσουμε να τις μάθετε. Μέχρι τότε μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε»

Αλλά δεν στάθηκε εδώ ο πρόεδρος των πρωταθλητών. Και τόνισε: «Εγώ δεν μπορώ να ελέγξω αυτό που λέει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Ο καθένας λέει θέλω μεταγραφές. Θέλω εκείνο και το άλλο. Κι εγώ θέλω πολλά πράγματα. Επειδή ευτυχώς ή δυστυχώς τον Φεβρουάριο θεωρείτο βέβαιος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός, όλοι οι φίλαθλοι και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν ασχολούνταν με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά τις μεταγραφές. Οι μεταγραφές θα γίνουν σίγουρα. Δεν χρειάζεται να έχει κανείς καμιά ανησυχία. Μετά τις εισηγήσεις που θα γίνουν πλέον σε συνεργασία του τεχνικού διευθυντή με τον προπονητή και οι οποίες θα έρθουν στο Δ.Σ. θα αποφασίσουμε ποιες μεταγραφές θα κάνει ο Ολυμπιακός. Εδώ δεν βλέπουμε μόνο τον Ολυμπιακό της περιόδου 2007-08, αλλά τον Ολυμπιακό σε βάθος χρόνου».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να… πετάξει τα καρφιά του κατά του «αιωνίου» αντιπάλου: «Δεν κάνουμε αυτό που έκανε ο Παναθηναϊκός. Δεν φτιάχνουμε ομάδα και διώχνουμε όλους τους παίκτες για να φέρουμε νέους που θα αποδώσουν σε πέντε χρόνια. Αυτά τα έλεγαν κάποιοι που απέτυχαν. Ο τεχνικός διευθυντής των Πειραιωτών, Ιλια Ιβιτς έπιασε ήδη δουλειά και είχε χθες συνεργασία για περισσότερο από πέντε ώρες με τον Τάκη Λεμονή.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναφέρθηκε και στο διαζύγιο με τον Ριβάλντο: «Ο Ολυμπιακός του έκανε μία πρόταση που ήταν κατά τη γνώμη μου διπλάσια απ’ αυτή που δέχθηκε για να πάει στην ΑΕΚ. Ο Ριβάλντο έκανε το παράπτωμα ενώ είχαμε συμφωνήσει να μιλήσουμε με όλους τους πάικτες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος να θέλει να μιλήσουμε μαζί του πριν. Είναι μεγάλος παίκτης. Του ευχόμαστε να συνεχίσει καλή πορεία. Βέβαια, να μη συνεχίσει να βάζει τόσα πολλά γκολ… Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Ηταν λάθος του Ριβάλντο να μην ακολουθήσει αυτά που είχαμε συμφωνήσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή