ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τραυματίστηκε ο Ταμουρίδης

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Γιάννης Ταμουρίδης. Ο δευτεραθλητής κόσμου στην ποδηλασία πίστας τραυματίστηκε στην αρχή του αγωνίσματος Μάντισον, στον εξαήμερο αγώνα της Φιορεντζουόλα (Ιταλία), όταν μπροστά του έπεσαν ποδηλάτες, τους οποίους δεν μπόρεσε να αποφύγει. Υπέστη ολικό κάταγμα στην δεξιά κλείδα, ακριβώς στο σημείο που την είχε τραυματίσει το 2003. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι δεν παρουσιάζει άλλο πρόβλημα. Ευτυχώς, διότι από τη σύγκρουση το κράνος του διαλύθηκε και οι πρώτες ενδείξεις ήταν ανησυχητικές, διότι μετά τον αγώνα έφτυνε αίμα. Θα χειρουργηθεί στο Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

Πανιά… Ελπίδας

Με στόχο να βοηθήσουν την προσπάθεια του συλλόγου «Ελπίδα» για την ανέγερση ογκολογικού νοσοκομείου παίδων, ο Πανελλήνιος Ομιλος Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας διοργανώνει αύριο και την Κυριακή για 6η χρονιά το κύπελλο «Ελπίδας». Θα πάρουν μέρος Ελληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Εκτός διάκρισης

Μακριά από τις υψηλές θέσεις της κατάταξης της κατηγορίας των 85 κ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, το οποίο διεξάγεται στην Πράγα (Τσεχία). Σημείωσε επίδοση 290 κ. στο σύνολο (130 αρασέ – 160 ζετέ). Σήμερα θ’ αγωνισθούν οι Χρήστος Σαλτσίδης (94 κ.), Ευτυχία Ανανιάδου (75 κ.) και Βικτωρία Μαυρίδου (+75 κ.).

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ ΣΕ ΠΑΓΚΟ

Τρίτο χρυσό μετάλλιο

Τρίτο χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο για ανάπηρους αθλητές, που διεξάγεται στην Καβάλα. Το πήρε ο Παύλος Μάμαλος (82,5 κ.) με 220,5 κ. (ρεκόρ Ευρώπης).

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Εξι στην πισίνα της Ρώμης

Εξι καταδύτες μας θα «βουτήξουν» από σήμερα ώς και την Κυριακή στο 13ο γκραν πρι της Ρώμης. Είναι οι Θ. Μπίμης (3 μ. συγχρονισμένων), Αλ. Μάνος (3 μ., 3 μ. συγχρονισμένων), Στ. Παπαρούνας (3 μ.), Ευτ. Πάππα (3 μ., 10 μ.), Ι. Δραζίνου (3 μ. συγχρονισμένων), Ντ. Γεωργάτου (3 μ., 3 μ. συγχρονισμένων).

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ ΣΛΑΛΟΜ

Δύο στον ημιτελικό

Εξαιρετικό ξεκίνημα έκαναν οι Ελληνες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανό – καγιάκ σλάλομ ανδρών – γυναικών, που διεξάγεται στη Σλοβακία. Ο Χρήστος Τσακμάκης κατέλαβε τη 14η θέση στους 53 στον προκριματικό του απλού κανό και προκρίθηκε στον ημιτελικό, όπως και η Μαρία Φερεκίδη στο απλό καγιάκ γυναικών, που πέρασε ως 26η στις 42.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή