ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΒαρδινογιάννης ο νέος πρόεδρος

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είναι από χθες ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα. Ο Πέτρος Κόκκαλης παραιτήθηκε, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων που θα έχει στον Ολυμπιακό και τη θέση του πήρε ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος εξελέγη ομόφωνα. Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Κώστας Πηλαδάκης που παίρνει τη θέση του Ηλία Δαμήλου.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Πλέι οφ για Ευρώπη

Οπως αναμενόταν, το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκα ψήφισε υπέρ της αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με την καθιέρωση πλέι οφ για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (πλην αυτής του πρωταθλητή). Οι συγκεκριμένοι αγώνες θα κρίνουν μόνο τις θέσεις από 2 έως 5 της κανονικής περιόδου. Θα διεξάγεται… μίνι πρωτάθλημα όπου όλοι θα παίζουν με όλους εντός κι εκτός έδρας και από τη βαθμολογία θα προκύπτουν οι ομάδες που θα κερδίζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Η θέση που θα έχει καταλάβει κάθε ομάδα στην κανονική περίοδο θα επιβραβεύεται μέσω μιας μαθηματικής εξίσωσης. Ο πέμπτος θα μπαίνει στα πλέι οφ χωρίς βαθμό, ενώ οι βαθμοί εκκίνησης για τους υπόλοιπους θα προκύπτουν από τη διαίρεση της διαφοράς πόντων τους από τον πέμπτο με τον αριθμό τρία. Σε περίπτωση που στο μίνι πρωτάθλημα έχουμε ισοβαθμία μεταξύ των ομάδων, τότε θα μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια, όχι στην κανονική περίοδο αλλά στα πλέι οφ. Δεν θα υπάρχουν πλέι οφ για τις θέσεις που οδηγούν στη Β΄ Εθνική.

ΛΑΡΙΣΑ

Τέλος καριέρας Αντσουέ

Ο Ανρι Αντσουέ μπορεί να χάρισε το κύπελλο στη Λάρισα όμως η καριέρα του τελείωσε άδοξα. Ο Αφρικανός επιθετικός, βρέθηκε δύο φορές θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ στον τελικό του Βόλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τον τιμώρησε με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα. Η ΑΕΛ δεν θα κρατήσει τον παίκτη, αλλά και δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Παρέα στον Στάθη Αλωνεύτη θα κάνει και τη νέα σεζόν ο Κριστιάν Μπασιλά, στην Κότμπους. Η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γάλλου αμυντικού χαφ και η ΑΕΛ θα βάλει στα ταμεία της ένα σεβαστό ποσό της τάξης των 300.000 ευρώ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Λογάριασε με… Ξενοδόχοφ

Ο 19χρονος Γκένας Ξενοδόχοφ, τερματοφύλακας προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής του ΟΦΗ, πήρε τη θέση του Νίκου Σουμουλίδη, ο οποίος έλυσε πρόωρα το συμβόλαιό του, καθώς δεν κατάφερε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο Ξενοδόχοφ είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή