Τρελό παζάρι με «Λύμπε»

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τρίτο επεισόδιο του σίριαλ «Ο Λυμπερόπουλος και η Νυρεμβέργη» παίχθηκε χθες. Η γερμανική ομάδα κατέθεσε νέα πρόταση για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού και πήρε, για μια ακόμη φορά, αρνητική απάντηση, ενώ ακολούθησε και το σχόλιο: «Ο συγκεκριμένος παίκτης δεν πωλείται».

Η Νυρεμβέργη έχει δεχθεί ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις από την ΑΕΚ στις προηγούμενες προτάσεις της. Η πρώτη ήταν προφορική για ποσό 800 χιλιάδων ευρώ και η δεύτερη γραπτή για 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Η τρίτη, όπως διέρρευσε από επίσημα χείλη ανθρώπων της ΠΑΕ, ήταν αισθητά βελτιωμένη και αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η υπόθεση δεν φαίνεται να κλείσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά αξιώνει 2,9 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Λυμπερόπουλο. Το εν λόγω ποσό επιβεβαιώνεται και από τη Γερμανία. Χθες υπήρξε νέο δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας, «Nurnberger Nachrichten», το οποίο είχε τίτλο «Η ΑΕΚ όρισε την απαιτούμενη τιμή στα 2,9 εκατ. ευρώ».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχουν υπάρξει οριστικές αποφάσεις, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να επιτρέψουν στον Μεσσήνιο ποδοσφαιριστή να κάνει και αυτός το ευρωπαϊκό του βήμα. «Στις επόμενες μέρες, άμεση προτεραιότητα αποτελεί να δούμε μαζί με τον προπονητή, Χανς Μέγερ, και το συμβούλιο αν μπορούμε να καλύψουμε την εκδηλωμένη πλέον οικονομική απαίτηση της ΑΕΚ», δήλωσε στην εφημερίδα ο γενικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Μάρτιν Μπάντερ.

Εν τω μεταξύ, ο Λορένθο Σέρα Φερέρ άρχισε ν’ ασχολείται πιο ενεργά με τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός βρίσκεται στο Μπουένος Αϊρες, προκειμένου να ολοκληρώσει το θέμα της απόκτησης επιθετικού.

Τα ονόματα που ακούγονται για τη συγκεκριμένη θέση είναι γνωστά. Το πρώτο είναι του Λεονέλ Νούνιεζ της Αργεντίνος Τζούνιορς, το δεύτερο του Χοακίν Λαριβέι (ο οποίος όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κάλιαρι, Μάσιμο Σελίνο, έχει κλείσει στην ιταλική ομάδα), ενώ το τρίτο είναι του Μάρκος Μονταΐνι της Μπόκα Τζούνιορς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή