Σε κλοιό Φερέρ ο Αργεντινός επιθετικός Νούνιες

Σε κλοιό Φερέρ ο Αργεντινός επιθετικός Νούνιες

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ταξίδι του Λορένθο Σέρα Φερέρ στο Μπουένος Αϊρες δείχνει το πόσο μεγάλη ανάγκη έχει ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ για να ενισχύσει την ομάδα του. Ειδικά σε θέσεις – κλειδιά, οι οποίες λόγω των αποχωρήσεων, έχουν μείνει κενές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φερέρ βρίσκεται στην Αργεντινή με βασικό μέλημα την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της «Ενωσης». Ο πιθανότερος στόχος φέρεται να είναι ο 24χρονος στράικερ της Αρχεντίνος Τζούνιορς, Λεονέλ Χόρχε Νούνιες. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή περιοχής τον οποίο ο 58χρονος προπονητής τον είχε παρακολουθήσει αγωνιζόμενο στο ντέρμπι με την Μπόκα Τζούνιορς, στο οποίο μάλιστα είχε σκοράρει.

Ο ίδιος ο παίκτης, από την πλευρά του, δεν είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αλλωστε, στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει το υπερατλαντικό βήμα στην καριέρα του. Εξάλλου, υπάρχει το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να ρίξει το κόστος, αγοράζοντας μέρος των δικαιωμάτων του, κάτι που συνηθίζεται στην Αργεντινή.

Εν τω μεταξύ, στην Μπολόνια θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 26χρονος αμυντικός συμφώνησε για 1+3 χρόνια και θα βοηθήσει την ιταλική ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία του Καμπιονάτο.

Ο Μόρας ολοκλήρωσε φέτος το τετραετές συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, έχοντας 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έξι σε Τσάμπιονς Λιγκ και κύπελλο UEFA. Αισιοδοξία υπάρχει στην ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας. Πέρυσι πουλήθηκαν 20.043, ενώ φέτος ήδη στις πρώτες δέκα ημέρες κυκλοφορίας των νέων καρτών έχουν πωληθεί περίπου τα μισά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή