Η «λοταρία» της Νορβηγίας

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχετικά καλό το κουπόνι του τριημέρου. Καλό, από άποψη ποσότητας, με τα νορβηγικά πρωταθλήματα να κυριαρχούν. Πλην όμως, ειδικά αυτές οι διοργανώσεις είναι αρκετά δύσκολες στην πρόβλεψη, καθώς σπάνια υπάρχει ισοπαλία και τα ματς κρίνονται με ευρύ σκορ. Η αναζήτηση ισοπαλιών, βέβαια, αξίζει το ρίσκο σε επιλογές με ζητούμενα, καθώς οι αποδόσεις είναι, λόγω του βαθμού δυσκολίας, δελεαστικές.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με τρία παιχνίδια στα οποία το ισόπαλο αποτέλεσμα συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Σαντέφιορντ – Φρέντρικσταντ (226), Λοβ Χαμ – Μπόντο Γκλιμτ (233) και Ράουφους – Τρμσντάλεν (241). Λόγω κόπωσης καθώς έπαιξε και κύπελλο μπορεί να έχουμε ισοπαλία στο παιχνίδι Σίριους – Νόρπεκινγκ αν και οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μακράν την καλύτερη ομάδα της Β΄ Σουηδίας. Προς το Χ με εναλλακτική επιλογή το 2 είναι το σουηδικό ντέρμπι Χάμαρμπι – Τζουγκάρντεν (111). Παιχνίδια με φαβορί τη γηπεδούχο ομάδα και σχετικά καλή απόδοση θεωρούνται: Ολλανδία – Αγγλία (224), Στάμπαεκ – Βίγκινγκ (231), Σερβία – Βέλγιο (252), Βαλερέγκα – Λιν (253), Σταρτ – Οντ Γκρένλαντ (311), Ντέγκερφορς – Φάλκεμπεργκ (315).

Στα τρία παιχνίδια του μπάσκετ το διπλό έχει την πρώτη τύχη. Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε και το κουπόνι για το περίφημο τουρνουά τένις του Ουίμπλεντον. Στις περιπτώσεις τέτοιων διοργανώσεων έχει νόημα να ποντάρεις σε κάποιο αουτσάιντερ. Οταν ας πούμε η απόδοση για τον Φέντερερ είναι μόλις 1,40, πόσα χρήματα πρέπει να δεσμεύσεις για κάποιο σχετικά καλό κέρδος; Είναι και το άλλο. Αν δηλαδή στον τελικό φτάσει ο Φέντερερ με τον Ναδάλ, πόσο θα είναι η απόδοση για νίκη του Ελβετού;

Ας κλείσουμε θυμίζοντας πως σωστά αναλύσαμε το παιχνίδι Σεβίλλης – Βιγιαρεάλ, στο οποίο σας προτείναμε να επιλέξετε το διπλό. Η «Βίγια» ήταν μακράν η πλέον φορμαρισμένη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιθιόν στο τελευταίο δίμηνο και δικαίως, το παρατεταμένο ντεμαράζ την έφερε στην 5η θέση και στην έξοδό της στο κύπελλο UEFA. Αυτή η ομάδα την επόμενη σεζόν με την προσθήκη του έμπειρου Αργεντίνου σέντερ μπακ Φαμπιάν Αγιάλα είναι ικανή για σπουδαία πράγματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή