Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης απομένει για να είναι και επίσημα πλέον ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο «κάπτεν» γνωστοποίησε χθες στον πρόεδρο του Ερασιτεχνικού, Θανάση Κατσαρή, τα υπόλοιπα μέλη της κίνησης και στη συνέχεια κατατέθηκε στο πρωτοδικείο η αίτηση για νέα διοίκηση. «Με την κ. Γιαννακοπούλου, που είναι η νομικός του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, υποβάλαμε αίτηση στο πρωτοδικείο για διορισμό νέας προσωρινής διοίκησης στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ζητήσαμε προτίμηση λόγω κατ’ επείγοντως, μας δόθηκε από τον πρόεδρο, για την Παρασκευή 22 Ιουνίου. Ουσιαστικά η νέα διοίκηση αναλαμβάνει από σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά τυπικά από την άλλη Δευτέρα θα αρχίσει η θητεία της, όταν και θα μπορεί να βάζει υπογραφές, τόνισε ο Δημοσθένης Στάμος, νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ. Από τη Δευτέρα λοιπόν, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο ΠΑΟΚ θα περάσει σε μία νέα εποχή. Δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη, θα είναι οι Ηλίας Βιολίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Ανδρέας Μανδρίνος και Παναγιώτης Ποικιλίδης οι οποίοι δεν εμφανίστηκαν ουρανοκατέβατοι στα διοικητικά του ΠΑΟΚ. Απαντες ήταν μέλη του Ερασιτεχνικού και ακολουθούσαν συχνά την ομάδα, έχοντας βοηθήσει κιόλας στον οικονομικό τομέα, χωρίς όμως να θέλουν να διαφημίσουν τις κινήσεις τους.

Χθες το μεσημέρι, τα πέντε μέλη της διοίκησης, είχαν την πρώτη τους συνάντηση προκειμένου να ενημερωθούν, για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και να θέσουν προτεραιότητες.

Μία από αυτές είναι σίγουρα και η οργάνωση των γραφείων μιας και από την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να τεθούν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας και αναμένεται μαζική η κίνηση των οπαδών του «δικέφαλου», οργανωμένων και μη, προκειμένου να τα προμηθευτούν δείχνοντας με κάθε τρόπο ότι θέλουν να αγκαλιάσουν την κίνηση αυτή. Από την πλευρά τους η νέα διοίκηση αναμένεται να κρατήσει τις τιμές στα περυσινά επίπεδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή