ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΕΝΘΕΙ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ «Εσβησε» ο Γκλέζος

Μία παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Λάκης Γκλέζος, «έφυγε» χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, χτυπημένος από την επάρατο νόσο. Γεννημένος στις 4 Φεβρουαρίου του 1947 στα Ασπρα Χώματα του Πειραιά, ο Λάκης Γκλέζος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Προοδευτική, με την οποία μάλιστα χρίστηκε διεθνής όντας ο μοναδικός ποδοσφαιριστής της ομάδας της Νίκαιας που φόρεσε τη γαλανόλευκη. Στην Προοδευτική αγωνίστηκε από το 1964 έως το 1971. Χρονιά κατά την οποία πραγματοποίησε το μεγάλο άλμα για τον Ολυμπιακό. Εκεί «έδεσε» αμέσως με τους «ερυθρόλευκους» παίρνοντας φανέλα βασικού, αποτελώντας μαζί με τον Βασίλη Σιώκο το αμυντικό απροσπέλαστο δίδυμο των Πειραιωτών. Με τα χρώματα του Ολυμπιακού ο Γκλέζος κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Ελλάδος, ενώ χρίστηκε συνολικά 10 φορές διεθνής (1 γκολ). Το 1978 εγκατέλειψε το μεγάλο λιμάνι με τον επόμενο προορισμό του να είναι η Καλλιθέα, στην οποία και ολοκλήρωσε την καριέρα του.

ΑΡΗΣ

Ενίσχυση με Αουρέλιο

Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού Μάρκο Αουρέλιο ανακοίνωσε ο Αρη, προσθέτοντας ακόμη έναν κρίκο στην αλυσίδα των μεταγραφικών κινήσεων. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» στρέφουν την προσοχή τους στην ισπανική αγορά και συγκεκριμένα προς τους Τόνι Κάλβο και Φελίπε Σανσό. Σε ό,τι αφορά τους Ελληνες παίκτες που θέλουν να φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», πρώτος στη λίστα είναι ο εικονιζόμενος Σάκης Πρίττας, ο οποίος όμως έχει στα χέρια του προτάσεις από αρκετές ομάδες.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ

Τα εισιτήρια διαρκείας

Τέσσερις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας θα διαθέσει η ακριτική ομάδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με δικαίωμα των κατόχων τους να παρακολουθούν ακόμα και τα φιλικά παιχνίδια. Κοστίζουν 125, 160, 175 ευρώ, ενώ οι τιμές για τα VIP στην εξέδρα των επισήμων είναι 320 ευρώ. Θα διατεθεί, επίσης, μικρός αριθμός παιδικών εισιτηρίων διαρκείας, αξίας 50 ευρώ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απέκτησε τον Φλάβιο

Με τις συστάσεις του Κάμπος έγινε η επόμενη, πέμπτη στη σειρά, μεταγραφή της νεοφώτιστης ομάδας. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διάλεξε τον συμπατριώτη του αμυντικό, Φλάβιο Πίντο ντε Σόουζα. Είναι 27 χρόνων και αγωνιζόταν στην Μποταφόγκο, ενώ έχει παίξει ακόμα και στις Φλουμινένσε, Τσερνομόρετς, Σάντος και Φιγκουερένσε. Ο Φλάβιο είναι μία φορά διεθνής με την εθνική ανδρών της Βραζιλίας.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

«Εκλεισε» τον Σολάκη

Τον Ηλία Σολάκη, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής, απέκτησε ο ΠΑΣ. Ο 32χρονος στράικερ επιθετικός δεν ανανέωσε με την Καστοριά και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή