ΑΕΚ: προ των πυλών Μανού, Μπαροβέρο

ΑΕΚ: προ των πυλών Μανού, Μπαροβέρο

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ερχονται Μανού και Μπαροβέρο στην ΑΕΚ! Ο Πορτογάλος μέσος και ο Αργεντίνος τερματοφύλακας φέρονται να βρίσκονται μια ανάσα από την «Ενωση». Στην περίπτωση Μπαροβέρο, μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη αποκάλυψε συμφωνία για τετραετή συνεργασία!

«Το ενδιαφέρον ήταν από την αρχή σοβαρό. Θέλουμε να συνεχίσει ο παίκτης στην Ευρώπη και η ΑΕΚ είναι εξαιρετική προοπτική. Εχουμε συμφωνήσει για τετραετές συμβόλαιο, με πολύ καλές αποδοχές. Μπορεί να φτάσει συνολικά στις 538.000 ευρώ, αν και δεν γνωρίζω καλά την ακριβή φορολογία στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ προσφέρει και πριμ ύψους 77.000 ευρώ για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλα τόσα για την κατάκτηση του τίτλου. Αυτά τα πριμ θα δοθούν, βέβαια, εφόσον ο πελάτης μας έχει κερδίσει θέση βασικού και ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαρσέλο Φραντζεσκίνι.

Θετικά είναι τα μηνύματα που έρχονται (και) από την Πορτογαλία για τον Μανού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «O’ Jogo», η ΑΕΚ έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του 25χρονου μέσου για έναν χρόνο. Η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας, όταν επιστρέψει στην Πορτογαλία ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ζοζέ Βέιγκρα.

Η «Ενωση» πρότεινε στους «αετούς» την αγορά του Μανού έναντι 500.000 ευρώ ή τον δανεισμό του για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι, όπως συνέβη και με την περίπτωση του Μαντούκα. Η διοίκηση της Μπενφίκα αρνήθηκε να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή με αυτά τα χρήματα και προτίμησε τη δεύτερη λύση, αυτή του δανεισμού, ώστε το επόμενο καλοκαίρι οι δύο πλευρές να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή σε νέα βάση.

Εν τω μεταξύ, χθεσινές πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιβάν Τούρινα. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον πανύψηλο (1,97) τερματοφύλακα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και αυτό που απομένει είναι να συναινέσει ο διευθυντής της ομάδας, Ζντράτκο Μάμιτς.

Αρχικά ήταν θετικός σε αυτή τη μετακίνηση, όμως μετά την παραχώρηση των δύο τερματοφυλάκων της ομάδας άλλαξε άποψη. Πληροφορίες από την Κροατία αναφέρουν ότι η «Ενωση» είχε κινηθεί εδώ και καιρό για την απόκτηση του 27χρονου γκολκίπερ και έδινε 300.000 ευρώ για ν’ αγοράσει την ελευθερία του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή