ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΔΗΜΟΣ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ

«Ναι» στο γήπεδο, «όχι» στο εμπορικό

«Ναι» στη δημιουργία του νέου γηπέδου του Πανιωνίου, στον χώρο του υπάρχοντος, αλλά «όχι» και στην κατασκευή εμπορικού κέντρου κάτω από τις εξέδρες του που θα ήταν επιβεβλημένη για την οικονομική απόσβεση του έργου, αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης. «Ο δήμος αναζητούσε ομοφωνία για ένα έργο τόσο μεγάλης κλίμακας και τόσο μεγάλου κόστους. Είναι μία καλή βάση για να γίνει αυτό το αθλητικό κέντρο να μην υπάρχουν αντιρρήσεις. Ο δήμος είναι κύριος του έργου και χθες δέχτηκε κατά πλειοψηφία την ανέγερση του γηπέδου. Ενέκρινε τις μικρές παρεκκλίσεις, αλλά εξέφρασε αντιρρήσεις για τη δημιουργία εμπορικού κέντρου ως πόλου έλξης της ευρύτερης κίνησης της περιοχής» δήλωσε ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα βρει οικονομικούς πόρους για να καλύψει τα κέρδη που θα προέκυπταν από το εμπορικό κέντρο του νέου γηπέδου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πήρε τον Κώστα Καπετάνο

Παίκτης του Πανιωνίου για τα 3 επόμενα χρόνια θα είναι ο Κώστας Καπετάνος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή και κατέληξε στους «κυανέρυθρους». Ο Καπετάνος θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή του Πανιωνίου και ο ίδιος δήλωσε ότι θα διεκδικήσει τη θέση του στην ομάδα της επόμενης περιόδου για να βοηθήσει τον Πανιώνιο, στις ελληνικές και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. «Γνωρίζω ότι οι φίλαθλοι του Πανιωνίου βρίσκονται πάντα κοντά στην ομάδα και τη βοηθούν ουσιαστικά. Θέλω οι φίλαθλοι να με αγαπήσουν και εγώ να ταυτιστώ μαζί τους» κατέληξε ο Καπετάνος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπομονή ζήτησε ο Σπανός

Την υπομονή του κόσμου ζήτησε με ανακοίνωσή του ο Γιώργος Σπανός, την ώρα που οι φήμες οργιάζουν και η ονοματολογία καλά κρατεί. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει προχωρήσει σε καμία μεταγραφή, ο πρόεδρος του Ατρομήτου θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια των ημερών. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ καθησυχάζει τον κόσμο, τονίζοντας πως οι μεταγραφές θα γίνουν, αλλά θα γίνουν στην ώρα τους. Το αφεντικό του συλλόγου των δυτικών προαστίων τονίζει επίσης ότι θα γίνουν μόνο εκείνες οι κινήσεις που είναι αναγκαίες.

ΑΡΗΣ

«Νυστέρι» σε Παπαδόπουλο

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς θα υποβληθεί σήμερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής αμυντικός του Αρη θα χρειαστεί διάστημα περίπου ενός μηνός, προκειμένου να μπει σταδιακά στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

ΞΑΝΘΗ

«Εκλεισε» επιθετικό

Η αναζήτηση στη Λατινική Αμερική είχε καλά αποτελέσματα, καθώς οι «ακρίτες» είναι κοντά στη συμφωνία με τον Πιέρο Αλβα, γνωστό και ως «Ζορίτο». Ο 28χρονος Περουβιανός επιθετικός της Ουνιβερσιτάριο αποκάλυψε με δηλώσεις του ότι έχει κλείσει στην Ξάνθη για έναν χρόνο με οψιόν ανανέωσης και πως τις επόμενες μέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να υπογράψει. «Ολα έχουν τελειώσει. Θα υπογράψω συμβόλαιο ενός έτους», είπε χαρακτηριστικά.

ΜΑΛΑΔΕΝΗΣ

Επιστροφή στις ρίζες

Στην πατρίδα του ύστερα από 13 χρόνια επιστρέφει ο Χρήστος Μαλαδένης, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες από τον Πανθρακικό, τη φανέλα του οποίου θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή