Φιλέ σε πάρα πολλές ελληνικές παραλίες

Φιλέ σε πάρα πολλές ελληνικές παραλίες

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο μέχρι τη γραφική Κάλυμνο και από τα Καμένα Βούρλα έως την Κέρκυρα θα βρεθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες του μπιτς βόλεϊ, προκειμένου να πάρουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα «Μάστερς 2007». Η διοργάνωση θ’ αρχίσει στις 22 Ιουνίου στο «νησί των ανέμων» και θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου στο «νησί των σφουγγαράδων». Φιλέ θα τοποθετηθούν από την ομοσπονδία σε δεκάδες παραλίες της χώρας, μεταξύ των οποίων και στην ακριτική Ψέριμο, προκειμένου να μυηθούν όλοι οι λουόμενοι με το ωραιότερο, ίσως, άθλημα του καλοκαιριού.

«Μπορεί να συμπληρώνουμε 15 χρόνια διοργανώσεων μπιτς βόλεϊ και η ηλικία να ακούγεται εφηβική, αλλά στην Ελλάδα το άθλημα έχει ήδη ανδρωθεί. Χάρη στη σκληρή δουλειά όλων των ανθρώπων του αθλήματος, αλλά και τη βοήθεια της πολιτείας, από την παραλία του Αλίμου φτάσαμε να κάνουμε διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα. Φέτος το μπιτς βόλεϊ άνοιξε τα φτερά του στα ελληνικά νησιά και είμαι βέβαιος ότι η εικόνα θα ταξιδέψει και θα μπει στα σπίτια όλων των Ελλήνων», υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Θανάσης Μπελιγράτης.

Το «Μάστερς 2007» θα περάσει, επίσης, από την Κέρκυρα (Παραλία Ρόδας, 13-15 Ιουλίου), τα Καμένα Βούρλα (Ιζαμπέλα, 20-22/7) και τη Σαντορίνη (Περίβολος, 3-5/8). Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ θα μεταδώσει τους τελικούς όλων των τουρνουά αλλά και τον τελικό του Οπεν στον Σχινιά (6-8 Ιουλίου).

– Οι εθνικές ομάδες γυναικών του μπιτς βόλεϊ προκρίθηκαν στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά «Γκραν Σλαμ», που διεξάγεται στο Παρίσι. Οι Βάσω Καραντάσιου / Βίκυ Αρβανίτη στον πρώτο γύρο των προκριματικών επικράτησαν των Νοτιοαφρικανών Νελ / Σεκόνιαγα με 2-0 (21-12, 21-10) σετ, ενώ στον δεύτερο γύρο ξεπέρασαν το εμπόδιο των Βελγίδων, Βαν Μπρίνταμ / Μούχα κερδίζοντας με 2-0 (21-19, 21-17). Τον στόχο τους πέτυχαν και οι Θάλεια Κουτρουμανίδου / Μαρία Τσιαρτσιάνη καθώς νίκησαν στον πρώτο γύρο τις Γαλλίδες, Τζιορντάνο / Φαρό, με 2-1 (21-11, 15-21, 10-15), ενώ στον δεύτερο γύρο επιβλήθηκαν των Γιαπωνέζων, Ουράτα / Χιρόμι, με 2-0 (26-24, 21-16).

– Για τη Σλοβενία θ’ αναχωρήσει αύριο η εθνική ομάδα βόλεϊ προκειμένου να πάρει μέρος στους αγώνες της ευρωπαϊκής Λίγκας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή