ΑΕΚ: απομακρύνεται ο Καλντερόν και οι επιθετικές λύσεις

ΑΕΚ: απομακρύνεται ο Καλντερόν και οι επιθετικές λύσεις

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λειψυδρία από επιθετικούς στην ΑΕΚ. Ενας ένας οι μεταγραφικοί στόχοι που προορίζονται για τη γραμμή κρούσης λιγοστεύουν, με αποτέλεσμα να ξεμείνει η ομάδα από λύσεις και ο Λυμπερόπουλος από παρτενέρ.

Μετά τους Λαριβέι, Νούνιες, Μονταΐνι, των οποίων οι υποθέσεις είναι οικονομικά απρόσιτες, απομακρύνεται και ο Χοακίν Βιθέντε Καλντερόν. Κι αυτό γιατί η Ελτσε, όπως γράφεται στις ισπανικές εφημερίδες, έκλεισε την πόρτα στην ΑΕΚ, η οποία κινήθηκε για την απόκτησή του.

Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι ο παίκτης δεν πρόκειται να παραχωρηθεί και έτσι το μόνο που μπορούν να κάνουν οι υποψήφιοι αγοραστές είναι να καταβάλουν τη ρήτρα των έξι εκατομμυρίων ευρώ. Το διαφαινόμενο «ναυάγιο» προκύπτει και από τα λεγόμενα του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η ΑΕΚ θα χρειαστεί να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των τεσσάρων εκατομμυρίων για να τον αποκτήσει.

«Εμείς δεν έχουμε ακόμη συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευσή της με την Ελτσε, με την οποία ο παίκτης έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο. Για εμάς πάντως είναι σπουδαία προοπτική η ΑΕΚ, παρά το ενδιαφέρον των Βαλένθια, Σεβίλλης και Λεβάντε.

Με την ΑΕΚ θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει ρήτρα 6 εκατ. η αξία του όμως είναι 4 εκατ. και αυτο το ποσό θα ζητήσει λογικά η Ελτσε από την ΑΕΚ ως οψιόν αγοράς για να τον παραχωρήσει από τώρα ως δανεικό. Σε 15 μέρες το αργότερο θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα, παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ελίνι Δημούτσος. Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο τιμ μάνατζερ, Κώστας Φραντζέσκος συναντήθηκαν με τον Ντέμη Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Μάρκο στα γραφεία της ΠΑΕ και έδωσαν τα χέρια για τη μετακίνηση του 19χρονου μέσου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή