Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος από κροτίδα

Ακρωτηριάστηκε υπάλληλος από κροτίδα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με αρκετά παρατράγουδα πέρασε στην ιστορία ο χθεσινός τελικός. Στο σοβαρότερο γεγονός, ένας «σεκιούριτι» έχασε τρία δάχτυλα του χεριού του, αφού προσπάθησε να απομακρύνει ισχυρότατη κροτίδα που πέταξε κάποιος ανεγκέφαλος οπαδός και αυτή έσκασε όταν την κρατούσε, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Νωρίτερα, οκτώ άτομα, τρία για κατοχή πλαστών εισιτηρίων και πέντε για κατοχή βεγγαλικών, συνελαβαν οι αστυνομικοί πριν από την έναρξη του αγώνα. Αλλοι 71 προσήχθησαν διότι επιχείρησαν να μπουν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων δίχως εισιτήριο.

Αργά το βράδυ και κατά την επιστροφή οπαδών του Ολυμπιακού με τον Ηλεκτρικό, μερίδα από αυτούς συνεπλάκη στον σταθμό του Ν. Φαλήρου με αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησε ανταλλαγή δακρυγόνων και πετρών.

Στα θετικά της βραδιάς την παράσταση έκλεψαν οι δύο τεχνικοί των ομάδων. Κύριοι με κεφαλαίο το «Κ» και άριστοι επαγγελματίες, όπως αρμόζει και στον πρότερο βίο της καριέρας τους, ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Πίνι Γκέρσον. Αγκαλιασμένοι μπροστά από τη γραμματεία του γηπέδου και ανταλλάσσοντας φιλιά, οι προπονητές του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού έστειλαν μήνυμα αλληλοεκτίμησης και προπονητικής άμιλλας στις εξέδρες, αλλά δυστυχώς δεν παραλήφθηκε. Το οπαδικό μίσος έχει «ριζώσει» στις καρδιές των «πράσινων» και των «ερυθρόλευκων», που προσπάθησαν να συγκρουστούν μετά τη λήξη του 5ου τελικού. Δεκάδες σπασμένα καθίσματα εκτοξεύτηκαν από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού που αποχώρησαν άμεσα για να γίνει η απονομή του τροπαίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κάνει κι άλλη φιέστα, αύριο το απόγευμα (20.30) και πάλι στο ΟΑΚΑ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή