ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΤΕΝΙΣ

Με το «δεξί» ο Κ. Οικονομίδης

Σε αντίθεση με το απλό, επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Κωνσταντίνου Οικονομίδη στους προκριματικούς του διπλού του σπουδαίου τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον. Ο 29χρονος πρωταθλητής, με παρτενέρ τον Ιταλό Φλάβιο Τσιπόλα, νίκησε στον α΄ γύρο των προκριματικών τους Ρόχαν Μποπανά (Ινδία), Λόβρο Ζόβκο (Κροατία) με 5-7, 6-2, 10-8 και πέρασαν στον β΄ προκριματικό γύρο, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Αμερικανούς Σκοτ Λίπσκι και Ντέιβιντ Μάρτιν.

ΜΠΙΤΣ ΒΟΛΕΪ

Πάνε στη Μύκονο

Συμπληρώνεται σιγά σιγά το κυρίως ταμπλό για το πρώτο «Μάστερς» του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ στη Μύκονο (22-24/6). Η συμμετοχή των Κνάπεκ / Μούρτζιου στο κυρίως ταμπλό οριστικοποιήθηκε, καθώς στους προκριματικούς της Θεσσαλονίκης κέρδισαν τους Παΐση / Χαβρουζά με 2-0. Από τους προκριματικούς της Αθήνας πέρασαν οι Καπίρης / Παπαδόπουλος, Αραμπατζής / Σιούτης, Βλαχοστάθης / Κατσιλιάνος, Κρέτσης / Παπαθωμόπουλος και Αβραμίδης / Κατσίκης. Στις γυναίκες και τους προκριματικούς της Μίκρας πέρασαν οι Κουλουμέντα / Νταή και οι Γκόρτσιανιουκ / Καψαμπέλη.

ΠΑΛΗ

Επτά στη Λειψία

Σε τουρνουά στη Λειψία (Γερμανία, 22-24 Ιουνίου) θα πάρουν μέρος επτά αθλητές της ελευθέρας πάλης. Είναι οι: 74 κ.: Μαγκνταλιανίδης, Μπετενίδης, 96: Ξανθόπουλος, Καρπούζας, Θεοδωρούδης, 120: Τοπαλίδης, Μπατζέλας. Από τ’ αποτελέσματα των Τοπαλίδη, Μπατζέλα θα κριθεί ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κατηγορία των 120 κ. στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, τον Σεπτέμβριο.

ΤΖΟΥΝΤΟ

Εκστρατεία σε Βουλγαρία

Εντεκα ελληνικοί σύλλογοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά τζούντο για αθλητές ώς 19 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Ράζλογκ-Μπάνσκο της Βουλγαρίας το Σαββατοκύριακο. Στη γειτονική χώρα θα μεταβούν τζουντόκα από τα σωματεία ΑΕ Τρίπολης, ΕΟΣ Αχαρνών, ΓΑΣ Καλυβίων, ΑΣ Παύλο Βοιωτίας, Ναυτικός Ομιλος Καρύστου, Ηφαιστος Τρίπολης, Κόροιβος Τρίπολης, Ηρακλής Αχαρνών, Εύαθλος, Ολύμπιος, ΑΟ Ιλίου. Στο Δημοτικό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας Βόλου θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουλίου το βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών. Θα πάρουν μέρος εννέα χώρες με περισσότερους από 120 αθλητές και αθλήτριες.

ΠΙΓΚ ΠΟΓΚ

Δύο νέα πρωταθλήματα

Δύο νέα πανελλήνια πρωταθλήματα με ομαδικό χαρακτήρα, την αναβάθμιση αγώνων που στηρίζονται σε πρωτοβουλίες σωματείων και την πληρότητα σε δραστηριότητες όλων των ηλικιακών κατηγοριών ανακοίνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πιγκ πογκ). Με αυτό τον τρόπο η ΕΦΟΕΠΑ δημιούργησε επιπλέον αγωνιστικά κίνητρα, κυρίως για τους μικρούς σε ηλικία αθλητές, και έφτιαξε ένα ακόμη πιο ελκυστικό καλεντάρι. Ετσι, την επόμενη περίοδο επανέρχεται ύστερα από πολλά χρόνια το πανελλήνιο πρωτάθλημα ομαδικού παμπαίδων-παγκορασίδων (μέχρι τώρα είχαμε τα ατομικά αγωνίσματα), ενώ για πρώτη φορά στα χρονικά θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχοι αγώνες στην κατηγορία νέων ανδρών – νέων γυναικών.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Τελικός εμποδίων

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος στις κατηγορίες της υπερπήδησης εμποδίων θα αναδειχθούν το τριήμερο από αύριο ώς και την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Στις εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Βορείου Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί ο 7ος τελικός αγώνας του φετινού Κυπέλλου. Αύριο οι αγώνες θ’ αρχίσουν στις 17.00 και το Σαββατοκύριακο στις 10.00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή