ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΡΗΣΑπέκτησε τον Πρίττα

Τη φανέλα του Αρη θα φοράει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Σάκης Πρίττας. Ο πρώην μέσος του Ηρακλή μετά τη συνάντηση που είχε με τον νέο διοικητικό ηγέτη του «γηραιού», Φοίβο Μορίδη, αποδεσμεύτηκε από τους «κυανόλευκους» μετακομίζοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Παράλληλα, μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Τόνι Κάλβο στον Αρη, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

ΗΡΑΚΛΗΣ

Ανανέωσε ο Κατσαμπής

Ο Τάσος Κατσαμπής βρέθηκε χθες στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής και έπειτα από συνάντηση που είχε με τον νέο πρόεδρο του «γηραιού», Φοίβο Μορίδη, έβαλε υπογραφή σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2009. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ηρακλή. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα και με εμπιστεύτηκαν, και ειδικά τον πρόεδρο και τον προπονητή», τόνισε ο 34χρονος αμυντικός.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

«Πυρά» κατά Δήμου

Δυσαρεστημένη και απογοητευμένη είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Πανιώνιος από την πρόσφατη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της Νέας Σμύρνης να επιτρέψει την κατασκευή νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου, αλλά να μην επιτρέψει τις εμπορικές χρήσεις που θα προκύψουν για να τις εκμεταλλευτούν οι «κυανέρυθροι» και να προχωρήσουν στην αυτοχρηματοδότηση του έργου. Οι διοικούντες του Πανιωνίου θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Δευτέρα για να εκφράσουν τις απόψεις τους, αλλά σε μακροσκελέστατη ανακοίνωση αναφέρουν ότι τα περιθώρια που τους αφήνει η απόφαση του δήμου για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του γηπεδικού οράματος, είναι ελάχιστα.

ΛΑΡΙΣΑ

Θέλει και Μάριτς

Από μέρα σε μέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η υπόθεση της μεταγραφής του Λάμπρου Χούτου, ενώ το όνομα του Μίλος Μάριτς ακούγεται ξανά έντονα στον Κάμπο! Ο Σέρβος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και αποτελεί στόχο των «βυσσινί», τους οποίους φέρεται να προτιμά σε σχέση με την Ομόνοια της Κύπρου.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Επέκταση… ελπίδας

Στην επέκταση των συμβολαίων τριών ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστών του και παράλληλα στην αναπροσαρμογή των αποδοχών τους προχώρησε ο Ατρόμητος. Πρόκειται για τους Βασίλη Αποστολόπουλο (διεθνής με την Εθνική Νέων), Πέτρο Καμινιώτη και Αλέξανδρο Σούφλα. Στο μεταξύ, στον Ατρόμητο περιμένουν την Πέμπτη την επιστροφή του Γκιγιέρμο Ογιος από την Ισπανία. Ο Αργεντίνος τεχνικός ολοκλήρωσε τον κύκλο των επαφών του με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και από σήμερα θα μπορέσουν να γίνουν γνωστά περισσότερα. Δεν αποκλείεται βέβαια οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις να ανακοινωθούν την Παρασκευή, στην εκδήλωση για την παρουσίαση των νέων καρτών διαρκείας.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΠΙΔΩΝ

Χτύπησαν 23 πέναλτι!

Με το απίστευτο σκορ 13-12 η Ολλανδία κόντρα στην Αγγλία, προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης. Ο κανονικός αγώνας και η παράταση είχαν λήξει 1-1 και χρειάστηκαν 23 πέναλτι για να κριθεί ο αγώνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή