«Οχι» ΠΑΟ και Νίλσον στη Ρεν

«Οχι» ΠΑΟ και Νίλσον στη Ρεν

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οριστικά τέλος στο ενδιαφέρον της Ρεν για τον Μίκαελ Νίλσον έβαλαν τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Σουηδός διεθνής. Οι «πράσινοι» απάντησαν αρνητικά στην πρόταση των Γάλλων για την απόκτηση του παίκτη, με τρόπο σαφή που δεν αφήνει περιθώρια για περαιτέρω διαπραγματεύσεις σε διαφορετική οικονομική βάση. Στην εξέλιξη αυτή σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο ίδιος ο Νίλσον, ο οποίος από την αρχή ήταν αρνητικός στην προοπτική να αλλάξει ομάδα. «Η πρόθεσή μου ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό και έμεινα», δήλωσε ο 29χρονος Σουηδός σε γαλλικά ΜΜΕ, δίνοντας και από την πλευρά του τέλος στα μεταγραφικά σενάρια που τον αφορούν.

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ματαίωσε αιφνιδιαστικά το ταξίδι του στην Ολλανδία, όπου επρόκειτο να παρακολουθήσει τον αγώνα Βέλγιο – Σερβία για την ημιτελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων. Κατά πάσα πιθανότητα, η ματαίωση του ταξιδιού του οφείλεται σε μεταγραφική εξέλιξη που δεν του επέτρεπε να βρίσκεται στο εξωτερικό. Τα σενάρια για τον Γάλλο επιθετικό Σιρίλ Τερό σταμάτησαν εν τη γενέσει τους, καθώς διαψεύστηκαν από τον Παναθηναϊκό.

– Σε πολύ καλό στάδιο βρίσκεται η αποθεραπεία του Βίκτορ, ο οποίος μαζί με τον Τσίγκα είναι οι μόνοι παίκτες που παραμένουν στην Παιανία, ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει τρέξιμο και εκτιμάται ότι θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

– Μόνο η Βιγιαρεάλ, η Μπάγερν και η Αλκμααρ έχουν υψηλότερη βαθμολογία από τον Παναθηναϊκό, απ’ όσες ομάδες βρεθούν στην αφετηρία του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Οι «πράσινοι» ξεκινούν από την 4η θέση και τόσο στον α΄ γύρο της διοργάνωσης, όσο και στη φάση των ομίλων (αν προκριθούν φυσικά), θα έχουν θεωρητικά εύκολη κλήρωση. Αντίθετα, ο Αρης, ο Πανιώνιος και η Λάρισα θα είναι στο γκρουπ των αδυνάτων και θα αντιμετωπίσουν πιο ισχυρές ομάδες. Η κλήρωση του α΄ γύρου θα γίνει στις 31 Αυγούστου στο Μονακό και τα παιχνίδια στις 20 Σεπτεμβρίου και 4 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή