Ελάχιστες οι ελπίδες της Εθνικής Πόλο

Ελάχιστες οι ελπίδες της Εθνικής Πόλο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ελάχιστες ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση της ευρωπαϊκής Λίγκας, η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών αντιμετωπίζει σήμερα και αύριο τη Σλοβενία με στόχο θετικά αποτελέσματα.

«Μαθηματικά έχουμε ελπίδες πρόκρισης στην τελική φάση, αλλά ουσιαστικά είναι πολύ δύσκολο γιατί οι Σλοβένοι έχουν δυο νίκες περισσότερες από εμάς και μεγάλη διαφορά στα σετ. Ακόμα και εάν τους κερδίσουμε στα δυο παιχνίδια, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουν την Πορτογαλία με την οποία είναι γνωστή η κόντρα μας… Υπάρχουν, βέβαια, προβλήματα απουσιών βασικών παικτών, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, που δυσκολεύει τα πράγματα τόσο στην πορεία μας σε αυτή, όσο και σε κάποια συμπεράσματα που θέλουμε να βγάλουμε πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά εκείνο που με χαροποιεί είναι ότι τα παιδιά προσπαθούν με πολύ καλή διάθεση και αποδίδουν καλό βόλεϊ σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο», υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Αλέκος Λεώνης. Η βαθμολογία: Σλοβενία 14, Πορτογαλία 13, Ελλάς 12 και Τσεχία 9 βαθμοί.

– Στον Αρη θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια ο λίμπερο, Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή