Σκούφαλη απέκτησε ο Πανιώνιος

Σκούφαλη απέκτησε ο Πανιώνιος

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρότι η μεγάλη είδηση της χθεσινής ημέρας ήταν η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, ο Πανιώνιος φρόντισε να την επισκιάσει ανακοινώνοντας την απόκτηση του Μανώλη Σκούφαλη και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν μετά τη μεταγραφή του Κώστα Καπετάνου απέκτησε για 3 χρόνια και τον 29χρονο Σκούφαλη, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα της Δόξας Βύρωνα, της Κοζάνης, του Αθηναϊκού, του Ακράτητου και της Κέρκυρας.

Εκτός από την απόκτηση του Σκούφαλη, όμως, η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοίνωσε και την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Ο 24χρονος μέσος, ο οποίος είχε 28 συμμετοχές και 8 γκολ τη σεζόν που τελείωσε, υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπέγραψα το νέο μου συμβόλαιο. Παρότι είχα μια πολύ καλή σεζόν, δεν έχω προσφέρει ακόμα αυτά που θέλω και μπορώ».

Ομως, η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος δεν πέρασε απαρατήρητη από τον τεχνικό των «κυανέρυθρων», Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος τη χαρακτήρισε παρόμοια με την περσινή: «Θεωρώ ότι η κλήρωση είναι παρόμοια με της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Οπως και πέρυσι, στους πρώτους αγώνες θα έχουμε δυνατούς αντιπάλους και θα αναγκαστούμε να ταξιδέψουμε αρκετά. Η αλήθεια είναι ότι η κλήρωση είναι δευτερευούσης σημασίας καθώς στο πρωτάθλημα θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους και εντός και εκτός έδρας. Το βασικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή