«Χολή» Καπέλο κατά της Ιντερ

«Χολή» Καπέλο κατά της Ιντερ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καταραμένο πρωτάθλημα της Ιταλίας για τη σεζόν 2005-06 έχει φέρει πλήρη αναστάτωση στη γείτονα χώρα. Το… άτιμο Σκουντέτο από τη Γιουβέντους κατέληξε στα χαρτιά στην Ιντερ, αλλά και πάλι βρίσκεται σε κίνδυνο!

Και βέβαια, από τον χορό των δηλώσεων δεν θα μπορούσε να λείπει ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος ήταν προπονητής της Γιουβέντους εκείνη την περίοδο και ο οποίος αναφέρθηκε στην περίφημη τιμιότητα της Ιντερ:

«Θα είναι υπέροχο αν αφαιρέσουν το πρωτάθλημα της σεζόν 2005-06 από την Ιντερ κι ας το δώσουν στη Ρόμα. Ακόμη και τώρα που είμαι στην Ισπανία, ακούω συνέχεια ότι η Ιντερ είναι η καθαρή και τίμια ομάδα της Ιταλίας. Αυτά έλεγαν και οι παράγοντές της πέρυσι, ζητώντας τη διάλυση της Γιουβέντους. Τελικά, αυτή είναι η τίμια Ιντερ;» τόνισε ο Καπέλο, απαντώντας στη συνέχεια και στον Αρίγκο Σάκι:

«Τα λόγια του είναι κομπλιμέντα για μένα, ειδικά γιατί έρχονται από έναν προπονητή στον οποίο οι Ισπανοί έκλεισαν δύο φορές την πόρτα στη μούρη. Πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τον έδιωξαν, ενώ μετά ανέλαβε διοικητικό πόστο στη Ρεάλ και επίσης τον έδιωξαν. Υποθέτω ότι ακόμη δεν έχει συνέλθει από αυτά τα δύο χτυπήματα της πόρτας στη μούρη του»!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή