Στον Πάνορμο Μυκόνου το «Μάστερς» του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

Στον Πάνορμο Μυκόνου το «Μάστερς» του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες το πρώτο τουρνουά «Μάστερς» του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ. Είναι η δεύτερη φορά που στο «νησί των ανέμων» διεξάγεται ανάλογη διοργάνωση. Αυτή τη χρονιά οι αγώνες, οι οποίοι θα ολοκληρωθούν με τους ημιτελικούς και τους τελικούς την Κυριακή, γίνονται στον Πάνορμο, μια παραλία προστατευόμενη ως φυσικού κάλλους που αποτελεί και παραδοσιακό στέκι των φίλων του μπιτς βόλεϊ στο νησί. Στην τελική φάση ενδέχεται να είναι παρούσες οι Βάσω Καραντάσιου – Βίκη Αρβανίτη. Η εθνική ομάδα των γυναικών συμμετείχε στο γκραν σλαμ στο Παρίσι και από την «πόλη του φωτός» θα προσπαθήσει να μεταβεί Μύκονο.

«Είναι ένα θετικό ξεκίνημα καλύτερο από κάθε άλλη φορά. Παρά τη ζέστη έχουμε ιδανικές συνθήκες. Η παραλία είναι εκπληκτική, καθώς υπάρχουν μόνο οι φιλέδες του μπιτς και τίποτα άλλο. Ευτυχώς δεν έχει αέρα και αυτό βοηθάει για να παιχτεί καλό μπιτς βόλεϊ», δήλωσε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Αλέκος Παρασκευόπουλος. Οι αγώνες στο κυρίως ταμπλό των ανδρών διεξάγονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ, ενώ στο γυναικών αρχίζουν σήμερα.

Στο κυρίως ταμπλό παίρνουν μέρος οι Δηλαβέρη / Τέζα, Κίτσου / Χούντα, Δομνίδου / Κοσμά, Παπαφωτίου / Τερζόγλου, Αρβανίτη / Καραντάσιου, Κουλουμέντα / Νταή, Γκόρτσιανιουκ / Καψαμπέλη Παπαγεωργίου / Ρουμπάνη, Λάγιου / Νάστου. Στους άνδρες προκρίθηκαν από τους προκριματικούς οι Γεωργακόπουλος / Ξυλούρης, Μαρούλης / Ρουμελιωτάκης, Κνάπεκ / Μούρτζιος, Αβραμίδης / Κατσίκης, Καπίρης / Παπαδόπουλος, Αραμπατζής / Σιούτης, Βλαχοστάθης / Κοτσιλιάνος, Κρέτσης / Παπαθωμόπουλος ενώ στο κυρίως ταμπλό, ήδη, βρίσκονταν οι Αγγελίδης / Κωστακόπουλος, Γκόρτσιανιουκ / Ταπουρατζής, Δημητριάδης / Παπαδημητρίου, Ζωλασταθιάδης / Κουρούπης, Κελεπούρης Δ. / Πανούσος, Μπιλλήρης / Χαλίκος, Εξαδάκτυλος / Σοφοκλέους, Σακλάρας / Μαυράκης.

Β Στη Σλοβενία, η εθνική ομάδα των ανδρών δίνει σήμερα τον δεύτερό της αγώνα με αντίπαλο την οικοδέσποινα για την ευρωπαϊκή Λίγκα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή