ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ

Μικροί μεγάλοι εν δράσει

Δράση στον στίβο υπάρχει το Σαββατοκύριακο και εντός των συνόρων. Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν σήμερα (8.30, 17.45) και αύριο τα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων – κορασίδων και δεκάθλου εφήβων και επτάθλου νεανίδων. Σήμερα, επίσης, στο ΟΑΚΑ, από τις 22.30, θα πραγματοποιηθούν τα πρωταθλήματα 10 χλμ. βάδην εφήβων, παίδων και νεανίδων. Στην Καρδίτσα, σήμερα (15.30), θα γίνει το πανελλήνιο πρωτάθλημα βετεράνων αθλητών.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Τρεις στο βάθρο

Με τρία μετάλλια έφυγαν οι Ελληνες ποδηλάτες πίστας από το γκραν πρι του Μπρνο (Τσεχία). Χρυσό πήρε ο Θαν. Μαντζουράνης στο κέιριν, ασημένιο οι Μαντζουράνης, Βασ. Ρέππας, Χρ. Βολικάκης στο ομαδικό σπριντ και χάλκινο ο Βασ. Γαλάνης στο κέιριν.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Τρεις στη Ρώμη

Οι Κατερίνα Πάρτιτς, Ντ. Βακάλη και Βασ. Φλώρος θα πάρουν μέρος στον έκτο αγώνα του κυπέλλου κόσμου, που θα γίνει στη Ρώμη από αύριο ώς την Τετάρτη.

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ

Σηκώνουν για την Ειρήνη

Με τους Δ. Κυριλίδη (69 κ.), Γ. Κουφαλιτάκη (77), Χρ. Χριστοφορίδη (85) και την Ειρ. Αρχοντίδου (53 κ.) θα εκπροσωπηθεί η Ελλάς στο διεθνές τουρνουά Ειρήνης στην άρση βαρών, που θα διεξαχθεί σήμερα στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πολλοί αγώνες

Τρία πανελλήνια πρωταθλήματα γίνονται σήμερα. Στον Αγιο Κοσμά (ώρες έναρξης 10.00 και 17.00) των καταδύσεων Α΄ και Β΄ κατηγορίας ηλικίας, στα Χανιά (9.00, 17.00, 20.00) των κορασίδων Α΄ της συγχρονισμένης και στη Χίο (από 10.00 και 17.30) η δεύτερη ημέρα των τελικών του εφηβικού πρωταθλήματος πόλο.

ΚΑΝΟ – ΚΑΓΙΑΚ

Τραβούν κουπί

Στη ρεγκάτα κανό – καγιάκ ήρεμων νερών της Πολωνίας για αθλητές ώς 23 ετών μετέχουν σήμερα και αύριο οι Μιχ. Παπασάββας και Αλ. Μπαρδακλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή