Φουντώνουν ξανά τα σενάρια επιστροφής Σπανούλη σε ΠΑΟ

Φουντώνουν ξανά τα σενάρια επιστροφής Σπανούλη σε ΠΑΟ

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διαφαινόμενο διαζύγιο του Βασίλη Σπανούλη με τους Χιούστον Ρόκετς φέρνει όλο και πιο κοντά τον Ελληνα γκαρντ ξανά στον Παναθηναϊκό. Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επιθυμεί την επιστροφή του V-Span στο «τριφύλλι», καθώς αν συμβεί κάτι τέτοιο οι «πράσινοι» αποκτούν υπεροπλία στις θέσεις «1» και «2», κάτι που σημαίνει ότι επιτέλους ο «Ζοτς» θα μπορεί να ξεκουράζει περισσότερο τον βιονικό Δημήτρη Διαμαντίδη. Πάντως, ακόμα και αν ο Σπανούλης αποφασίσει να μείνει στο ΝΒΑ (οι Ρόκετς θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν ως αντάλλαγμα για την απόκτηση άλλων παικτών), ο «Ζοτς» έχει βρει την εναλλακτική λύση, η οποία ακούσει στο όνομα Μίλος Τεόντοσιτς. Ο 20χρονος Σέρβος πόιντ γκαρντ της Ζελέζνικ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα του με τον Ομπράντοβιτς να πιστεύει πολύ στην αξία του.

Για τον τεχνικό του Παναθηναϊκού, πάντως, προέχει η απόκτηση ενός πάουερ φόργουορντ, με τον Αντρέ Χάτσον του Πανιωνίου να αποτελεί τον πρώτο στόχο των «πρασίνων». Ο Χάτσον είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους πρωταθλητές Ελλάδος αλλά το «τριφύλλι» ουδέποτε κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό του. Επειδή όμως είναι γνωστά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει αρκετά συχνά ο πάουερ φόργουορντ του Πανιωνίου, ο Μίκαελ Αντερσεν της ΤΣΣΚΑ αποτελεί άλλη μια λύση που υπάρχει στο μυαλό του Ομπράντοβιτς για τη θέση «4». Οσον αφορά τον σχεδιασμό του νέου Παναθηναϊκού, ο Ομπράντοβιτς θέλει από νωρίς να ξεκαθαρίσει το ρόστερ του, κάτι που άλλωστε δεν αναμένεται να αποδειχθεί χρονοβόρο, καθώς στον πρωταθλητή Ευρώπης δεν αναμένονται πολλές αλλαγές. Πλην του Γιαβτόκας (ανηφορίζει προς την Πρόκομ Τρεφλ) οι υπόλοιποι παίκτες του «τριφυλλιού» εκτός απροόπτου θα συνεχίσουν με την πράσινη φανέλα.

Αυτό ισχύει και για τον Παπανικολάου, ο οποίος πριν από τη σειρά των τελικών ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ. Ομως, η καταλυτική του παρουσία στο τελευταίο παιχνίδι και η συνολική προσφορά του στην ομάδα δεν αποκλείεται να λειτουργήσουν προς όφελος του Ελληνα φόργουορντ. Φέτος, πάντως, λήγει και το συμβόλαιο του αρχηγού της ομάδας Φραγκίσκου Αλβέρτη. Ο «Φράνκι» δεν έχει κοινοποιήσει ακόμα τις προθέσεις του, αλλά θεωρείται σχεδόν σίγουρη η ανανέωση του συμβολαίου του. Ο αρχηγός κατά πάσα πιθανότητα θα θελήσει να γιορτάσει στα γήπεδα τα γενέθλια για τα 100 χρόνια του Παναθηναϊκού, παρά το γεγονός ότι η φετινή, εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά θα μπορούσε να αποτελέσει το ιδανικό φινάλε στην καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή