Χαλάλι τα μπάνια για… Παπαλουκά

Χαλάλι τα μπάνια για… Παπαλουκά

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διακοπές άρχισαν για τους περισσότερους διεθνείς παίκτες, αλλά το μπάσκετ και η Εθνική Ομάδα θα τους συγκεντρώσει και πάλι, το επόμενο Σάββατο, στο Ολυμπιακό στάδιο για τον φιλικό αγώνα με την Μικτή Ευρώπης που θα γίνει προς τιμήν του καλύτερου παίκτη του 2006, Θοδωρή Παπαλουκά.

Στις σκέψεις του Παναγιώτη Γιαννάκη, όμως, έχει αρχίσει να γίνεται η πρώτη ταξινόμηση για τις κλήσεις των διεθνών παικτών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία της πρωταθλήτριας Ευρώπης για το «ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ» της Ισπανίας. Το 1ο Eurostar παιχνίδι θα αποτελέσει για την Εθνική Ομάδα την πρώτη παρουσίαση ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων και η ζήτηση των εισιτηρίων είναι σημαντική, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα συσχετίζεται με τις επιλογές του Γιαννάκη για την προετοιμασία, παρά την εκτίμηση ότι οι αλλαγές θα είναι λίγες.

Στην Εθνική Ομάδα που θα παίξει με την Μικτή Ευρώπης, θα παίξουν και ο Μπουρούσης και ο Σχορτσιανίτης, αλλά η σωματική κατάσταση του δεύτερου προβληματίζει τον Γιαννάκη για τη μετέπειτα κλήση του στη δευτεραθλήτρια κόσμου.

Στα υπόψη του Γιαννάκη είναι και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ενώ δεν αναμένονται εκπλήξεις. Πρώτιστη σημασία για τον «δράκο» είναι η ξεκούραση των διεθνών παικτών, ύστερα από τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με την Μικτή Ευρώπης, προκειμένου να πάνε στο Καρπενήσι για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας με γεμάτες «μπαταρίες», ύστερα από μια κοπιαστική χρονιά για τους περισσότερους και σε πρωταγωνιστικό επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή