Γκαλέτι μετά τον Νούνιες

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μόλις 24 ώρες έμεινε στην Αθήνα ο Λεονέλ Νούνιες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό κι άλλες τόσες ώρες απομένουν έως ότου ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα έχει παρέα μαζί του τον συμπατριώτη του Φερνάντο Γκαλέτι. Ο 23χρονος Αργεντίνος επιθετικός ήλθε το Σάββατο στην Ελλάδα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε το συμβόλαιό του και επέστρεψε στην πατρίδα του, απ’ όπου θα επιστρέψει λίγο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας. Ηταν τόσο σύντομο το ταξίδι του, που ούτε καν ασχολήθηκε με τα της μόνιμης διαμονής του (σπίτι κ.λπ.). Εκτός από το να υπογράψει το συμβόλαιό του, το μόνο που πρόλαβε ήταν να «υποσχεθεί» στους οπαδούς της νέας του ομάδας ένα γκολ στο ντέρμπι της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για να το πανηγυρίσουν παρέα! Για τη μεταγραφή του Νούνιες, η Αργεντίνος Τζούνιορς θα πάρει περίπου 2 εκατ. ευρώ και ο ίδιος 400-500 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο του τετραετούς συμβολαίου του.

Επόμενος στόχος είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, για τον οποίο οι ουσιαστικές εξελίξεις αναμένονται σήμερα. Ο Ιλια Ιβιτς είναι από χθες το βράδυ στη Μαδρίτη και στη διάρκεια της ημέρας θα έχει τις καθοριστικές επαφές με τους παράγοντες της Ατλέτικο. Με τον Αργεντίνο μέσο η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του: «Γνωρίζω ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι ιδιαίτερα θερμοί και υποστηρίζουν ζεστά την ομάδα τους. Περιμένω να τους δω στο αεροδρόμιο! Ανυπομονώ να έρθω. Ελπίζω οι δύο ομάδες να συμφωνήσουν σύντομα. Οταν συμβεί αυτό, θα ταξιδέψω για να περάσω ιατρικές εξετάσεις και την επίσημη παρουσίαση». Η συμφωνία με τον Γκαλέτι είναι για τριετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου ένα εκατ. ευρώ ετησίως. Η Ατλέτικο φέρεται να επιδιώκει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ ο Ολυμπιακός προσφέρει 2 εκατ. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη και με μοχλό τη συμφωνία των «ερυθρολεύκων» με τον παίκτη, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στη σημερινή συνάντηση η χρυσή τομή και αύριο ο Γκαλέτι να βρίσκεται στην Αθήνα.

Κατά τη σύντομη παραμονή του στην Ισπανία, ο Ιβιτς θα επιδιώξει να συναντηθεί και με τον τεχνικό διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, προκειμένου να δει αν υπάρχει περίπτωση να δοθεί δανεικός κάποιος παίκτης της (Ραούλ Μπράβο, Ελγκέρα). Δεν είναι εύκολη υπόθεση αυτό και παρά την καλή σχέση που έχουν οι δύο Σέρβοι, θεωρείται δύσκολο να προκύψουν εξελίξεις. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού μάλλον θα κάνει μια στάση στην Ιταλία, για να διαπραγματευθεί με την Πάρμα τη μεταγραφή του Ντομένικο Μορφέο. Παρά τις δηλώσεις του προέδρου της ιταλικής ομάδας ότι θα παραμείνει, το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 31χρονο μέσο είναι έντονο.

– Ελεύθεροι να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα την καριέρα τους είναι οι Ταραλίδης, Παππάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή