Επενδύει στον 19χρονο Δημούτσο ο ΠΑΟ

Επενδύει στον 19χρονο Δημούτσο ο ΠΑΟ

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιμένοντας στις επόμενες ημέρες κάτι από το κυρίως πιάτο αυτής της μεταγραφικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός «τσίμπησε» σαν… ορεκτικό τον 19χρονο μέσο του Ηλυσιακού, Ελίνι Δημούτσο. Για να κλείσει και τυπικά η μεταγραφή, απομένουν μόνο οι υπογραφές. Η (προφορική) συμφωνία με τον Βορειοηπειρώτη είχε επέλθει από το Σάββατο και έμενε μόνο η συναίνεση του Ηλυσιακού, η οποία δόθηκε χθες έναντι 100 χιλ. ευρώ και δύο παικτών δανεικών, πιθανώς του Κρητικού (επιθετικός) και του Σικαλιά (τερματοφύλακας). Ο Δημούτσος ήταν δανεικός από τον Ηλυσιακό στον Φωστήρα, παίζει αμυντικό χαφ, είναι διεθνής με την εθνική Νέων και για την περίπτωσή του έδειξε έντονο ενδιαφέρον η ΑΕΚ. Ο ίδιος ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό κι αυτό καθόρισε την απόφαση της ομάδας του. Ο 19χρονος χαφ δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός για να «ψηθεί». Θα είναι στο ρόστερ της πρώτης ομάδας και θα προσπαθήσει να αρπάξει κάθε ευκαιρία, αν και όποτε προκύψει. Ο Δημούτσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και είναι η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τους Ν’ Ντογιέ και Μάλαρτζ. Θα χάσει, πάντως, το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, καθώς θα είναι (όπως και ο Νίνης) παρών με την εθνική μας στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

– Επειτα από δημοσιεύματα πορτογαλικών εφημερίδων περί της επιθυμίας του Καραγκούνη να φύγει από την Μπενφίκα, φούντωσαν οι φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα ούτε από την πλευρά του 30χρονου διεθνή, ούτε και από την ελληνική ομάδα.

– Δεν έχει βάση δημοσίευμα της «O ‘Jogo» ότι η Ακαντέμικα δικαιώθηκε από τη FIFA στην υπόθεση του Ν’ Ντογιέ. Ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει το δελτίο του την 1η Ιουλίου κι αν προκύψει αντιδικία, ο Σενεγαλέζος μέσος θα αγωνίζεται με προσωρινό δελτίο. Υπάρχουν πολλά ανάλογα δεδικασμένα και στην καλύτερη για τους Πορτογάλους περίπτωση, οι «πράσινοι» θα τους δώσουν μια λογική αποζημίωση γιατί τον ανέδειξαν.

– Δεν κρίθηκε έτοιμος επιστρέψει εφέτος στην Παιανία ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ. Ο Βούλγαρος μέσος ενημερώθηκε ότι θα παίξει δανεικός για ένα ακόμη χρόνο σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα, πιθανότατα τον Λεβαδειακό όπου αγωνίστηκε πέρυσι και όπου ο νέος τεχνικός (Βασίλιεφ) είναι συμπατριώτης του. Η ομάδα της Λιβαδειάς θέλει δανεικό και τον Σιόντη.

– Στη Δανία βρίσκονται από την Κυριακή οι Παντελής, Πάγκαλης, Κωνσταντινίδης, Μανδύλης, Γαλάνης και Κραβαρίτης. Οι έξι παίκτες από την ομάδα των Νέων του Παναθηναϊκού θα συζητήσουν με την ΑΒ Κοπεγχάγης την προοπτική να παίξουν σ’ αυτήν ως δανεικοί, στο πλαίσια της συνεργασίας που έχουν οι «πράσινοι» με την πρώην ομάδα του Ρενέ Χένρικσεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή