Ενας οπαδός νεκρός σε επεισόδια στην Αργεντινή

Ενας οπαδός νεκρός σε επεισόδια στην Αργεντινή

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα για μία ακόμη φορά στα γήπεδα της Αργεντινής. Επεισόδια τα οποία δυστυχώς στοίχισαν τη ζωή σε έναν 41χρονο άνδρα. Ολα ξεκίνησαν λίγα λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του αγώνα της Νουέβα Σικάγο με την Τίγκρε για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος Αργεντινής.

Στον πρώτο αγώνα η Τίγκρε είχε επικρατήσει 1-0 ενώ βρέθηκε να προηγείται με 2-1 στην έδρα της Νουέβα Σικάγο εξασφαλίζοντας την παραμονή της στην κατηγορία. Η Τίγκρε, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να δώσει θριαμβευτικό χαρακτήρα στον αγώνα, εάν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε στις καθυστερήσεις. Ομως, το πέναλτι δεν εκτελέστηκε ποτέ καθώς εξαγριωμένοι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο μετατρέποντάς τον σε αρένα.

Μέσα στον γενικό χαμό που επικράτησε από τον πετροπόλεμο και τις εκατέρωθεν εκτοξεύσεις μεταλλικών σωλήνων, μία πέτρα χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι τον 41χρονο οπαδό ο οποίος διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο της περιοχής όπου άφησε και την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία προχώρησε σε 78 συλλήψεις, ενώ μπήκε λουκέτο στο γήπεδο της Νουέβα Σικάγο. Επίσης, μεταξύ των τραυματιών υπήρξαν και δέκα αστυνομικοί.

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο δυστυχώς, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35΄ με τον Ντιέγκο Καστάνο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 53΄ με σκόρερ τον Ματίας Γκαλμαρίνι. Η Νουέβα Σικάγο μείωσε τρία λεπτά αργότερα με τον Φεντερίκο Ιγκουαΐν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή