Θύελλα προσφυγών σαρώνει τον Ηρακλή

Θύελλα προσφυγών σαρώνει τον Ηρακλή

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν να δουν στον Ηρακλή, αλλά για την ώρα ο Φοίβος Μορίδης μοιράζει υποσχέσεις. Ο νέος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ πέρασε χθες από τα γραφεία της εταιρείας και τόνισε σε όλους ότι σήμερα θα αρχίσει τις πληρωμές. Βέβαια, την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Μορίδης είχε πει ότι θα αρχίσει τις πληρωμές την Τρίτη και πλέον κάθε του κουβέντα αντιμετωπίζεται με δυσπιστία. Συν τοις άλλοις, δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ το ραντεβού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και πλέον ο προπονητής του «γηραιού» ευελπιστεί πως όταν θα επιστρέψει από ολιγοήμερες διακοπές θα συναντηθεί με το νέο του αφεντικό.

Από την άλλη, οι «κυανόλευκοι» ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ίδια υπομονή με τον προπονητή τους.

Τη σκυτάλη των προσφυγών από τον Γιάννη Χλωρό πήρε χθες ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος διεκδικεί το ποσό των 40 χιλιάδων ευρώ και την ελευθερία του: «Με είχαν πάρει τηλέφωνο την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπαν ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα για τα λεφτά. Κανείς δεν με πήρε όμως ούτε ένα τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να μην έχω άλλη επιλογή από το να καταθέσω προσφυγή», τόνισε ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής. Πριν καταλαγιάσει ο καπνός από την προσφυγή του Σίσιτς, τον ακολούθησε ο Μαρίνο Μπιλίσκοφ, στον οποίο οφείλονται 122 χιλιάδες ευρώ. Πλέον, οι ποδοσφαιριστές που έχουν καταθέσει προσφυγή συμπληρώνουν ενδεκάδα και είναι θέμα χρόνου να τους μιμηθεί και ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ενώ και ο Ηλίας Πουρσανίδης φαίνεται ότι αναζητεί το μέλλον του σε κάποια άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα. Απορίας άξιον είναι πώς κατάφεραν οι διοικούντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να πείσουν τους Ερέρα και Ρίβας να παραμείνουν.

Συν τοις άλλοις, πρέπει να γίνει και ρύθμιση των οφειλών στους Μίροσλαβ Φιλίπκο και Γιόζεφ Μπουμπένκο προκειμένου να αποσύρουν τις προσφυγές τους.

Στον ΠΑΟΚ, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας και με τη σφραγίδα του Πρωτοδικείου, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα του ερασιτέχνη και όρισε τη νέα διοίκηση. Επικεφαλής και πρόεδρος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ διορίστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος με το χρίσμα στα χέρια του ξεκινάει την προσπάθειά του να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο.

Οι οπαδοί του «δικέφαλου» φαίνεται ότι έχουν αγκαλιάσει, από την πρώτη ημέρα, τη νέα προσπάθεια που γίνεται και το έδειξαν με το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια διαρκείας. Περισσότερα από 700 «έφυγαν» την πρώτη ημέρα και στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι είναι εφικτός ο στόχος των 10 χιλιάδων εισιτηρίων διαρκείας που θα φέρουν στην ομάδα σημαντικά έσοδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή