ΣΥΝΤΟΜΑ

2' 19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΚΑΝΟ ΚΑΓΙΑΚ ΗΡΕΜΩΝ ΝΕΡΩΝ

Πέντε Ελληνες στους Ευρωπαϊκούς

Τους αντιπάλους τους και τους ισχυρούς ανέμους θ’ αντιμετωπίσουν οι Ελληνες αθλητές στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κανό – καγιάκ ήρεμων νερών, που αρχίζει σήμερα στην Ποντεβέντρα της Ισπανίας. Τη χώρα μας θα εκπροσωπήσουν οι Ανδρέας Κιλιγκαρίδης, Χρήστος Νικολάου, Απόστολος Παπανδρέου, Αθηνά – Θεοδώρα Αλεξοπούλου και Αλεξάνδρα Μπαρδακλή. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, που ίσως δυσκολέψουν τους αθλητές.

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ

Νικήτρια η… ζέστη

Με δυσκολία, λόγω της ζέστης, διεξήχθη το παγκόσμιο κύπελλο στη Ρώμη. Η Κατερίνα Πάρτιτς ήρθε 28η (4.919) και η Ντόνα Βακάλη 35η (4.284).

ΠΟΛΟ

Τεστ για τους μικρούς

Διεθνή τεστ, πριν από τις «τελικές εξετάσεις» θα δώσουν αυτές τις ημέρες οι εθνικές μας ομάδες πόλο των εφήβων και των παίδων, οι οποίες από την Παρασκευή ώς την Κυριακή θα μετάσχουν σε διεθνή τουρνουά. Η πρώτη θα παίξει στο Ατσιρεάλε της Ιταλίας με τις Ρουμανία, Αυστραλία, Ρωσία, Ιταλία και Γαλλία και η άλλη στο Τσέχοφ της Ρωσίας με τις Ρωσία, Τουρκία και Λιθουανία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής των εφήβων, Τάσος Δούμπας παίρνει μαζί του τους Γαλανίδη, Χαριτάκη, Ν. Μπατάκη, Κουλιεράκη, Φωτίου, Σπύρου, Κουτσιαλή, Χαραλαμπόπουλο, Π. Δουδέση, Γκιαλή, Γούνα, Κουρλιάφτη, Σόλη, Πετρόχειλο και Κ. Κωνσταντουδάκη. Στο Τσέχοφ θα μας εκπροσωπήσουν οι Αλεβίζος, Αρώνης, Βιτέλας, Βλαχόπουλος, Γενιδουνιάς, Δερμιτζάκης, Καπότσης, Κολάκης, Κούκης, Κουλουράκης, Λίτσας, Γ. Μπατάκης, Παπαδογιάννης, Ποντικέας και Τσοπανίκος.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Οκτώ στη Λάρνακα

Οκτώ Ελληνες θ’ αγωνισθούν στο Μεσογειακό Κύπελλο κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στη Λάρνακα (Κύπρος) από αύριο ώς την Κυριακή. Είναι οι Βαρελτζίδου, Καββαδία, Σακαλάκ, Τσάκωνα και οι Γεωργίου, Κουκουλίδης, Πλωμαρίτης, Χρόνης.

ΙΠΠΑΣΙΑ

Οι ενήλικες στη Σόφια

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρίσκεται η εθνική ομάδα ενηλίκων της ιππασίας, καθώς από αύριο και μέχρι την Κυριακή θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο κύπελλο CSIO4*-W. Θ’ αγωνιστούν οι Ελ. Δενδρινού, Γιώργος Δημαράς, Αυγ. Λινάρδος και Τ. Χατζηαργύρης, που θα πάρουν μέρος στο ομαδικό του Κυπέλλου Εθνών, και οι Χ. Τσόχας, Κρ. Ζαφειρόπουλος και Ν. Λιάκουρης, που θ’ αγωνιστούν στ’ ατομικά. Επόμενος αγώνας για την εθνική θα είναι το παγκόσμιο κύπελλο της Κωνσταντινούπολης (5 – 8/7).

ΙΣΤΙΟΣΑΝΙΔΑ

Αγώνες στη Λευκάδα

Τις 70 αναμένεται να φτάσουν οι συμμετοχές στους διεθνείς αγώνες ιστιοσανίδας, οι οποίοι αρχίζουν σήμερα στη Βασιλική Λευκάδας. Θα πάρουν μέρος αθλητές από τη χώρα μας, την Τσεχία, την Σλοβακία, την Τουρκία και την Αγγλία. Από ελληνικής πλευράς ξεχωρίζει η συμμετοχή του Παπασπύρου. Ο νικητής θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Καραϊβικής.

ΙΣΤΙΟΔΡΟΜΙΕΣ

Με κόντρα τον καιρό

Ο Γ. Καββάς (ΝΟΕ) και η Π. Σαρρή (ΝΟ Πάρου) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος στα «όπτιμιστ». Ο καιρός δεν βοήθησε και πραγματοποιήθηκαν μόνο πέντε ιστιοδρομίες.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στις ΗΠΑ για αγώνες

Προσκεκλημένος των Ιντιάνα Πέισερς, θα είναι από την Κυριακή, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος που θα συμμετάσχει στο κάμπ των ελεύθερων παικτών της ομάδας του ΝΒΑ. Είναι η δεύτερη φορά που ο 27χρονος, πρώην παίκτης των Παπάγου, Πανιωνίου και Ολυμπιακού ταξιδεύει στις ΗΠΑ για αγώνες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή