ΣΥΝΤΟΜΑ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΥΣΙΩΝΣε απολογία ο Βρύζας

Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο Ζήσης Βρύζας για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Το πρώτο δείγμα του πρώην διεθνούς φορ είχε βρεθεί θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Skoda Ξάνθης στις 3 Μαρτίου, ενώ ο ίδιος δεν ζήτησε εξέταση και του δεύτερου δείγματος και έτσι να ισχύουν τα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου. Ο Βρύζας θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις 4 Ιουλίου και κινδυνεύει άμεσα με επιβολή ποινής αποκλεισμού από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Και στο παρελθόν στον οργανισμό του Ζήση Βρύζα είχαν βρεθεί αυξημένες τιμές τεστοστερόνης, ωστόσο ο παίκτης είχε απαλλαχθεί αφού είχε αποδειχθεί πως η συγκεκριμένη ουσία παραγόταν σε υψηλές τιμές από τον οργανισμό του (ενδογενώς) και δεν λαμβανόταν εξωγενώς.

ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ

Συνάντηση για το 2011

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Σταύρος Δουβής συναντήθηκαν με τον αντιπρόεδρο και τη διευθύντρια των Σπέσιαλ Ολύμπικς Ιντερνάσιοναλ, Λι Τοντ και Ασε Τόρχεϊμ, αντίστοιχα, καθώς και την πρόεδρο των Σπέσιαλ Ολύμπικς Ελλάδας, Γιάννα Δεσποτοπούλου. Η συνάντηση έγινε με αφορμή την τελετή παράδοσης της Φλόγας της Ελπίδας, για τους Παγκόσμιους Αγώνες Σπέσιαλ Ολύμπικς 2007, που θα γίνουν στη Σαγκάη της Κίνας, αλλά συζητήθηκε και η διοργάνωση των αντίστοιχων Αγώνων του 2011, που θα φιλοξενηθούν στη χώρα μας.

ΞΑΝΘΗ – ΦΕΡΕΡΑ

Ερχεται με παίκτες

Ο Εμίλιο Φερέρα αναμένεται την Κυριακή στην πόλη για μόνιμη εγκατάσταση και φημολογείται ότι θα φέρει μαζί του και δύο ποδοσφαιριστές. Ο ένας θα είναι τερματοφύλακας, πιθανότατα ο 33χρονος Βέλγος Χερπόελ που έμεινε ελεύθερος από την Γκενγκ, ενώ ακούγεται έντονα και ο 27χρονος στόπερ Μάερτεμς της Μπριζ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Απέκτησε τον Νταβίντ Μέζα

Την πέμπτη μεταγραφή αυτή την περίοδο ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου. Πρόκειται για τον 19χρονο Παραγουανό δεξιό χαφ Νταβίντ Μέζα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια. Ο νεαρός μέσος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γκιγιέρμο Ογιος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Προετοιμασία και φιλικά

Στις 4 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία του Πανιωνίου, με τον καθιερωμένο αγιασμό, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι (6-13/7), ενώ έχει οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή έξι φιλικών αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή