Τον Κωφίδη επιζητούν οι οπαδοί του Ηρακλή

Τον Κωφίδη επιζητούν οι οπαδοί του Ηρακλή

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το καράβι του Ηρακλή βυθίζεται, εκπέμπει sos και όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κάποιος να προσφέρει βοήθεια για να αποφευχθεί το ναυάγιο. Ο Φοίβος Μορίδης ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα δώσει τουλάχιστον 800 χιλιάδες ευρώ προκειμένου να λυθούν σημαντικά οικονομικά προβλήματα, ακόμη μοιράζει υποσχέσεις και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως αν τελικά ο νέος ιδιοκτήτης βάλει το χέρι στην τσέπη θα υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής στο δυναμικό της ομάδας για να εισπράξει όσα του οφείλονται.

Οι φίλαθλοι του «γηραιού» βλέποντας πως χρειάζεται ένα θαύμα για να αλλάξει η τραγική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα τους φαίνεται να ακολουθούν τον δρόμο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Πιστεύουν πως μόνο ένας δικός τους άνθρωπος μπορεί να δώσει τη λύση και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάββα Κωφίδη. Μάλιστα σε εκπομπή σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης ακροατές πρότειναν στον πρώην προπονητή του Ηρακλή να ηγηθεί της προσπάθειας. Ο ίδιος με δηλώσεις που έκανε αργότερα στο «Αθλητικό Μetropolis» δεν ήταν αρνητικός σε αυτό το ενδεχόμενο κάτω όμως από ορισμένες προϋποθέσεις: «Είμαι απροετοίμαστος, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα. Θα προσπαθούσα να κάνω κάτι για να γλιτώσει ο Ηρακλής τα χειρότερα. Δεν μπήκε ποτέ μέσα μου η σκέψη να ηγηθώ της προσπάθειας για την ΠΑΕ, θα πρέπει να το σκεφτώ. Με προδιαθέτει σε μία συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο κόσμος, πρέπει όμως να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θα έρθω αύριο στη Θεσσαλονίκη και τότε θα μπορούμε να μιλήσουμε πιο ξεκάθαρα».

– Στον ΠΑΟΚ, συνεχίζουν να βλέπουν με ιδιαίτερη ικανοποίηση την αυξημένη ζήτηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας και πλέον αρχίζουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό εν όψει της νέας περιόδου. Σε αυτόν δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μάρτιν Μίετσελ ο οποίος είναι και επίσημα πλέον παίκτης της Μπόχουμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή