Τσαρτσαρής: Το EUROSTAR να μείνει Ελλάδα

Τσαρτσαρής: Το EUROSTAR να μείνει Ελλάδα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάλι στην Ελλάδα! Οι διεθνείς παίκτες θα συγκεντρωθούν αύριο στο ΟΑΚΑ για τη μοναδική προπόνηση που θα κάνουν, εν όψει του 1ου EUROSTAR αγώνα με τη Μεικτή Ευρώπης και ο Κώστας Τσαρτσαρής προσδοκά την επανάληψη αυτού του αγώνα, ξανά στην Ελλάδα, ύστερα από δύο χρόνια. Πώς μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η προσδοκία του διεθνούς παίκτη του Παναθηναϊκού;

«Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά, στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ της Ισπανίας, θα πάνε όλα καλά. Θα πάμε στην Ισπανία για να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε, πριν από δύο χρόνια στο Βελιγράδι. Δεν θα είναι εύκολος στόχος η διατήρησή μας στην κορυφή, αλλά αυτός θα είναι ο στόχος μας. Μακάρι να είμαστε πάλι οι πρωταθλητές Ευρώπης και το 2009 να παίξουμε ξανά με τη Μεικτή Ευρώπης στο δεύτερο EUROSTAR, στην Ελλάδα», δήλωσε ο Τσαρτσαρής στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην τιμή που θα γίνει στην Εθνική Ομάδα του ’87 που χάραξε τον δρόμο της καταξίωσης του ελληνικού μπάσκετ, πριν από 20 χρόνια.

«Είναι ένας αγώνας που ουσιαστικά γίνεται για να τιμήσουμε την Εθνική Ομάδα του 1987. Χάρη σ’ αυτούς τους παίκτες παίζουμε μπάσκετ. Και πρέπει να τους τιμήσουμε! Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», συμπλήρωσε ο Τσαρτσαρής με απόλυτο σεβασμό για την πρωταθλήτρια Ευρώπης του ’87. Η «παρέα» της Εθνικής Ομάδας θα συγκεντρωθεί, υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Γιαννάκη, για το 1ο EUROSTAR και ο Τσαρτσαρής μίλησε για τα αισθήματα φιλίας όλων των διεθνών παικτών: «Τα αισθήματα είναι μόνο θετικά! Επειτα από πολύ καιρό θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί. Σε λίγο καιρό θα βρεθούμε ξανά για να αρχίσουμε την προετοιμασία μας όλοι μαζί για το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ. Το ευχαριστιόμαστε».

– Προεξέχοντος του Ντέγιαν Μποντίρογκα, ο εκλέκτορας της Μεικτής Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, και ο συνεργάτης του, Κάρλο Ρεκαλκάτι, ανακοίνωσαν τη σύνθεση της Μεικτής Ευρώπης που συμπληρώνουν οι: Μπετσίροβιτς, Κουτλουάι, Πόποβιτς, Βούιτσιτς, Βαν ντε Σπίγκελ, Βόιτσικ, Ντε Μίγκελ, Ζαβρασένκο, Φριντζόν, Ρόλερ, Χάτζαζ, Γκραφς, Μπόισα και Πετσίλε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή