ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΙΟΝ: Ο Ερίκ Αμπιντάλ απειλεί την ομάδα του, τη Λιόν, με αποχή από την προετοιμασία εάν η πρωταθλήτρια Γαλλίας δεν τον αφήσει να μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα. Ηδη η Λιόν έχει απορρίψει πρόταση των Καταλανών ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ για τον διεθνή Γάλλο αμυντικό, ζητώντας κοντά στα 20 εκ. ευρώ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ο πρόεδρος της Αρσεναλ, Πίτερ Χιλ-Γουντ, απέρριψε ως αναληθείς τους λόγους που επικαλέστηκε ο Τιερί Ανρί για να φύγει από την ομάδα, δηλαδή την αναστάτωση από την αποχώρηση του αντιπροέδρου και την αβεβαιότητα για το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο, ωστόσο τόνισε ότι δεν γνωρίζει εάν ο Γάλλος προπονητής συνεχίσει στους «κανονιέρηδες» μετά το καλοκαίρι του 2008.

ΥΨΟΜΕΤΡΑ: Η FIFA υποχώρησε κάπως μπροστά στην αντίδραση των νοτιοαμερικανών και άλλαξε το όριο του κανονισμού απαγόρευσης διεξαγωγής διεθνών αγώνων σε γήπεδα με υψόμετρο από 2.500 μέτρα σε 3.000, προσθέτοντας ότι αυτό θα αφορά μόνο προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ετσι, δεν θα γίνονται αγώνες προκριματικών στην πρωτεύουσα της Βολιβίας Λα Παζ, αλλά θα γίνονται πλέον παντού σε Κολομβία, Περού, Εκουαδόρ, Χιλή και Μεξικό.

ΜΠΡΟΝΚΧΟΡΣΤ: Επιστροφή στην πατρίδα για τον Τζοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ. που αφήνει την Μπαρτσελόνα για τη Φέγενορντ, όπου είχε αγωνιστεί και στο διάστημα 1993-1998. Ο 32χρονος μέσος είναι 67 φορές διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας.

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: Τον Αμερικανό διεθνή μέσο Νταμάρκους Μπίζλι από την Αϊντχόφεν, που τον είχε δανείσει τον τελευταίο χρόνο στη Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε η Ρέιντζερς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή